Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitiv teszt után nagy öröm,...

Pozitiv teszt után nagy öröm, aztán egy millió kérdés?

Figyelt kérdés
Olyan kismamákat kérések akik szintén első trimeszterben vannak,mit szabad ilyenkor és mit nem

2020. febr. 12. 09:57
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
5 válaszoló.Az elsőnél semmi félelem nem volt,éltem tovább az életem mint azelőtt,de sajnos 6 hetesen elvetéltem,és emiatt nagyon félek már.Próbálok nem gondolni rá és örülni,de sajnos nagy nyomott hagyott bennem.A mostani babára 11 hónapot vártunk míg végül pozitív lett a teszt
2020. febr. 12. 10:26
 12/35 A kérdező kommentje:

Kívánok neked is minnél hamarabb egészséges kis babát.

A tőzegáfonyáról már én is hallottam,nemsokára elmegyek nőgyógyászhoz és mindenkép megemlítem neki

2020. febr. 12. 10:28
 13/35 anonim ***** válasza:
96%
Ötös vagyok. Teljesen átérzem. Én sem gondoltam volna, hogy baj lehet, mert tervezett baba volt, mindenre próbáltam figyelni, már 2 hónappal előtte szedtem a terhesvitamint, leszoktam a kávéról stb. Mégis megtörtént a baj. Amit talán rosszul tettem, hogy sima folsavat szedtem, mert utólag kiderült, hogy van egy mutációm, ami miatt a szervezetem nem képes hasznosítani a folsavat csak a folátot. Ezért is javasoltam, hogy mindenképpen folátot szedj, azt biztosan jól használja fel a szervezet. Azért már a terhesvitaminok többségében ez található meg. Meditálj, hallgass zenét ha az neked segít, nekem sokat segített, hogy másként lássam a világot 🙂
2020. febr. 12. 10:32
 14/35 A kérdező kommentje:
Jelenleg én is sima folsavat szedek,de igyekszem minnél hamarabb beszerezni a terhes vitamint
2020. febr. 12. 10:35
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Nekem is nem sokkal több mint egy hete lett pozitív a tesztem. Voltam vérvételen is, szinten bizonyította a terhességet. Most vagyok az 5. Héten. Én is próbálok mindenre figyelni, de azt csinálom és eszem ami jól esik. Én terhes vitamint, kalciumot, e vitamint és omega 3-at szedek minden nap. Valamint pár naponta ha eszembe jut néha be kapok egy egy magnéziumot és c vitamint.

Figyelni kell, hogy ne emeljünk nehezet. És amit a többiek írtak a halról és a nyers húsról. Nekem eddig pms tüneteim voltak ( hasfajas, puffadas). Valamint egy kicsit faradekonyabb vagyok.

Ja és nem bírom megenni a darált húst, semmilyen formában.

2020. febr. 12. 19:03
 16/35 A kérdező kommentje:
Szia kedves utolsó én is 5 hetes terhes vagyok
2020. febr. 12. 19:17
 17/35 anonim ***** válasza:
62%

Utolsó vagyok.

Szuper 😊 és te mikor mész ultrahangra?

Üdv:Betti

2020. febr. 12. 19:50
 18/35 A kérdező kommentje:

Szerintem még várok másfél 2 hetet,h biztos legyen az eredmény.Te mikorra tervezed?

Üdv.Judit😊

2020. febr. 12. 20:20
 19/35 anonim ***** válasza:
Én jövő hét kedden megyek, akkor lesz 5.hét 5.nap. Nekünk inszemináció volt, így már volt vérvétel is a hcg szint miatt és az ultrahangra is automatikusan beírt a doki.
2020. febr. 12. 20:26
 20/35 A kérdező kommentje:
Értem,sok sikert kívánok,és milyen tüneteid vannak?
2020. febr. 12. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!