Pozitiv teszt után nagy öröm, aztán egy millió
kérdés?
11/35 A kérdező kommentje:
5 válaszoló.Az elsőnél semmi félelem nem volt,éltem tovább az életem mint azelőtt,de sajnos 6 hetesen elvetéltem,és emiatt nagyon félek már.Próbálok nem gondolni rá és örülni,de sajnos nagy nyomott hagyott bennem.A mostani babára 11 hónapot vártunk míg végül pozitív lett a teszt
12/35 A kérdező kommentje:
Kívánok neked is minnél hamarabb egészséges kis babát.
A tőzegáfonyáról már én is hallottam,nemsokára elmegyek nőgyógyászhoz és mindenkép megemlítem neki
Ötös vagyok. Teljesen átérzem. Én sem gondoltam volna, hogy baj lehet, mert tervezett baba volt, mindenre próbáltam figyelni, már 2 hónappal előtte szedtem a terhesvitamint, leszoktam a kávéról stb. Mégis megtörtént a baj. Amit talán rosszul tettem, hogy sima folsavat szedtem, mert utólag kiderült, hogy van egy mutációm, ami miatt a szervezetem nem képes hasznosítani a folsavat csak a folátot. Ezért is javasoltam, hogy mindenképpen folátot szedj, azt biztosan jól használja fel a szervezet. Azért már a terhesvitaminok többségében ez található meg. Meditálj, hallgass zenét ha az neked segít, nekem sokat segített, hogy másként lássam a világot 🙂
2020. febr. 12. 10:32
14/35 A kérdező kommentje:
Jelenleg én is sima folsavat szedek,de igyekszem minnél hamarabb beszerezni a terhes vitamint
Sziasztok! Nekem is nem sokkal több mint egy hete lett pozitív a tesztem. Voltam vérvételen is, szinten bizonyította a terhességet. Most vagyok az 5. Héten. Én is próbálok mindenre figyelni, de azt csinálom és eszem ami jól esik. Én terhes vitamint, kalciumot, e vitamint és omega 3-at szedek minden nap. Valamint pár naponta ha eszembe jut néha be kapok egy egy magnéziumot és c vitamint.
Figyelni kell, hogy ne emeljünk nehezet. És amit a többiek írtak a halról és a nyers húsról. Nekem eddig pms tüneteim voltak ( hasfajas, puffadas). Valamint egy kicsit faradekonyabb vagyok.
Ja és nem bírom megenni a darált húst, semmilyen formában.
2020. febr. 12. 19:03
16/35 A kérdező kommentje:
Szia kedves utolsó én is 5 hetes terhes vagyok
Utolsó vagyok.
Szuper 😊 és te mikor mész ultrahangra?
Üdv:Betti
2020. febr. 12. 19:50
18/35 A kérdező kommentje:
Szerintem még várok másfél 2 hetet,h biztos legyen az eredmény.Te mikorra tervezed?
Üdv.Judit😊
Én jövő hét kedden megyek, akkor lesz 5.hét 5.nap. Nekünk inszemináció volt, így már volt vérvétel is a hcg szint miatt és az ultrahangra is automatikusan beírt a doki.
2020. febr. 12. 20:26
20/35 A kérdező kommentje:
Értem,sok sikert kívánok,és milyen tüneteid vannak?
Kapcsolódó kérdések: