Ma léptem be a 6. hétbe (5h1n) de még nem igazán van terhességi tünetem. Tegnap este éreztem először hogy “fáj” a mellem, napközben viszont semmi de semmi az ég világon nem utal arra, hogy terhes lennék. Azon kívül persze, hogy egy hete késik és a teszten már akkor kijön a második vonal amikor még be sem fejeztem a rápisilést :)
A mellem nekem egyiknél sem fájt, csak mindennek romlott szaga volt, vérzett az orrom, fáradt voltam, étvágytalan és sokat hánytam
2020. febr. 12. 00:09
2/27 anonim válasza:
Ja és úgy kezdődött mind2, hogy azthittem beteg leszek. Hőemelkedés és hol majd megfagytam, hol levert a víz és légszomlyam volt. Boldog bsbavárást❤️
2020. febr. 12. 00:11
3/27 anonim válasza:
Nálam a 7. héten kezdődött el igazából a terhességi tünet. Már tesztelés előtt fájtak a melleim (azóta is fájnak/érzékenyek). A terhességi tüneteim másfél hónapig egész napos hányinger reggeltől-estig, szagundor volt, aztán pár napig egész napos hányinger, hányás (mindent kihánytam). Azóta ritkán vissza térnek még ezek a tünetek.
2020. febr. 12. 03:27
4/27 anonim válasza:
Nekem nagyon korán,már a beágyazódást követő napokban. Szédülés;faradtság,álmosság,hányinger,orrvérzés,és a hasfájás.
Aztán 4 pozitív teszt után és a nemvárt elmaradása után 4 nappal kicsit alább hagytak a tünetek. De az is lehet hogy vissza jönnek majd.
Azt gondolom hogy mindenkinél teljesen másképp alakul.
2020. febr. 12. 08:30
5/27 anonim válasza:
6. hét közepe táján kezdett el fájni a mellem, most már nagyon fáj mind a kettő.
Ma reggel, reggelizés közben egyszer öklendeztem... nagyon megrémültem, soha nem szoktam. Arra gondoltam, na, kezdődik... de azóta semmi, annyi volt. Kíváncsi leszek. 6+5 h
2020. febr. 12. 08:30
6/27 anonim válasza:
Semmilyen testi tünetem nem volt. Se hányás, se mellfeszülés, se szagundor, semmi. Egyedül a fáradékonyság volt jellemző az első trimeszterre.
A harmadik trimeszterben már előjöttek a klasszikusok: gyomorsav, enyhe reflux, lábgörcs, keményedés.
2020. febr. 12. 08:40
7/27 anonim válasza:
Még várom őket... 4 gyerekem van. 😄
2020. febr. 12. 08:50
8/27 anonim válasza:
A 6.héten kezdődtek, hányással,hányingerrel, gyomorégéssel.
2020. febr. 12. 10:36
9/27 anonim válasza:
Szia én 5 hetes terhes vagyok, nekem annyi h hányinger és szédülés reggel,a hányinger van h egésznap tart sajnos,melleim nagyon fájnak de ennyi,és néha kicsit fáj a hasam,de állítólag ez normális
2020. febr. 12. 10:46
10/27 A kérdező kommentje:
Nekem most eléggé feszít a hasam, meg néha mintha csikarna, vagyis ahhoz tudnam hasonlitani az erzest. Ezt irhatom a terhesseg szamlajara?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!