Kinek mikor kezdődtek a terhességi tünetek?
Nekem a mellfeszülés kb 2 hetes terhesen kezdődhetett, mert 2 hétig szokott fájni a mellem mielőtt megjön, de már a harmadik hét is eltelt, a mellem még mindig fájt de nem jött meg, ekkor csináltam egy tesztet ami erős pozitív lett. Nagy öröm volt mert előtte 3 évig nem sikerült. Rohantam is a dokihoz hogy megnézze mi újság, minden rendben volt, 5 hetes voltam, látta a petezsákot meg hogy jó helyen van, aztán rá egy hétre a szivhangját is hallottam, és a 6. hét után jöttek a kellemetlen tünetek. A sültkrumplit, tejszeletet meg a kókuszolajat nem tudtam elviselni, rosszul voltam tőlük. Kb 3x hánytam egész terhességem alatt úgyhogy a szerencsések közé tartozom. Eleinte én olyan fáradt voltam hogy aludtam egész nap. Végigaludtam az éjszakát, felkeltem 7 körül és aludtam még vagy délig, aztán délután is mindig aludtam 2-3 órákat és az éjszakát végig. De jó is volt 😀 Már a kisfiam 4 hónapos lesz, de tudok aludni így is, tőlem örökölte az alvókáját, éjjel alszik reggel 8ig, eszik aztán kb délig alszik még.
Jövőre tervezzük a második babát, remélem hasonlóan szerencsés terhességem lesz és hányásmentes. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!