Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mikor kezdődtek a...

Kinek mikor kezdődtek a terhességi tünetek?

Figyelt kérdés
Ma léptem be a 6. hétbe (5h1n) de még nem igazán van terhességi tünetem. Tegnap este éreztem először hogy “fáj” a mellem, napközben viszont semmi de semmi az ég világon nem utal arra, hogy terhes lennék. Azon kívül persze, hogy egy hete késik és a teszten már akkor kijön a második vonal amikor még be sem fejeztem a rápisilést :)

2020. febr. 12. 00:06
1 2 3
 21/27 Coffelia ***** válasza:
95%
5-6. héten, az elmaradt menzesz 10. napján eeggel nem bírtam felkelni az ágyból, annyira szédültem. Akkor kezdődött. Utána pár nappal szörnyen felfújtnak éreztem magam, de hetekig, a hasam folyton szurkált, nyúltak, helyezkedtek benn a dolgok. Az első trimeszter végére szépen lecsengett a szagundor és a hányós korszak, utána már nem volt semmi különös.
2020. febr. 13. 00:23
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Én ma vagyok 5 hét 1 napos, az elmúlt héten végig azt hittem, hogy mindjárt megjön, tegnap csináltam egy tesztet, ami hiper gyorsan pozitív lett. A teszt előtt a "meg fog jönni" érzeten kívül nem éreztem semmit, de azóta hányingerem van, szédülök, gyengének érzem magam, a hasam is olyan más, nem tudom úgy behúzni, mint előtte, mintha belülről egy mini lufi nem engedné. Szerintem a nagyját magamnak "okozom", vagy hogy mondjam, mert mióta megláttam a tesztet nem is tudom mit kezdjek magammal, örülök, remegek, el sem hiszem még kb. :D
2020. febr. 28. 13:19
 23/27 A kérdező kommentje:
Ma vagyok 7+1 es tul vagyok az elso reggeli hanyason :D sose gondoltam volna hogy igy fogok orulni egy rokanak
2020. febr. 29. 12:06
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Szívből gratulálok én is kedves kérdező! Teljesen meg tudom érteni hogy örülsz a 'rókànak' :)
2020. márc. 2. 16:37
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a mellfeszülés kb 2 hetes terhesen kezdődhetett, mert 2 hétig szokott fájni a mellem mielőtt megjön, de már a harmadik hét is eltelt, a mellem még mindig fájt de nem jött meg, ekkor csináltam egy tesztet ami erős pozitív lett. Nagy öröm volt mert előtte 3 évig nem sikerült. Rohantam is a dokihoz hogy megnézze mi újság, minden rendben volt, 5 hetes voltam, látta a petezsákot meg hogy jó helyen van, aztán rá egy hétre a szivhangját is hallottam, és a 6. hét után jöttek a kellemetlen tünetek. A sültkrumplit, tejszeletet meg a kókuszolajat nem tudtam elviselni, rosszul voltam tőlük. Kb 3x hánytam egész terhességem alatt úgyhogy a szerencsések közé tartozom. Eleinte én olyan fáradt voltam hogy aludtam egész nap. Végigaludtam az éjszakát, felkeltem 7 körül és aludtam még vagy délig, aztán délután is mindig aludtam 2-3 órákat és az éjszakát végig. De jó is volt 😀 Már a kisfiam 4 hónapos lesz, de tudok aludni így is, tőlem örökölte az alvókáját, éjjel alszik reggel 8ig, eszik aztán kb délig alszik még.

Jövőre tervezzük a második babát, remélem hasonlóan szerencsés terhességem lesz és hányásmentes. 😀

2020. ápr. 24. 02:28
 26/27 anonim ***** válasza:
2 év alatt válaszolok és kérdező meg születtek, lett kisteso azóta?
2023. okt. 10. 13:30
 27/27 A kérdező kommentje:
Azóta persze megszületett a kislányom, 3 napja ünnepeltük a 3. szülinapját. Kistesóval 2 éve próbálkozunk, egy sikertelen terhességem volt, a 12. héten műtöttek mert nem volt szívhang, majd elkezdtük a lombikot, az első “sikerült” is viszont sajnos ez a terhesség sem maradt meg. Most készülünk a második lombikra.
2023. okt. 11. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!