Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mikor kezdődtek a...

Kinek mikor kezdődtek a terhességi tünetek?

Figyelt kérdés
Ma léptem be a 6. hétbe (5h1n) de még nem igazán van terhességi tünetem. Tegnap este éreztem először hogy “fáj” a mellem, napközben viszont semmi de semmi az ég világon nem utal arra, hogy terhes lennék. Azon kívül persze, hogy egy hete késik és a teszten már akkor kijön a második vonal amikor még be sem fejeztem a rápisilést :)

2020. febr. 12. 00:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Én most vagyok az 5. Hétben. Nekem kb egy hete vannak tüneteim, amik mára szinte eltűntek. Lehet majd visszaternek😀

Ezek a következők voltak: faradekonysag, gyakori vizelés, néha fajt a hasam.

De semmi más 😊

2020. febr. 12. 16:04
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
9.válaszoló vagyok,ma egy ideig mensiszerü görcseim volták,megis ijedtem nagyon mert olyan érzésem volt h mingyárt megjön,szerencsére már egy ideje elmúlt,nálatok vannak ilyen fájások?,milyen terhesvitamint szedtek?,
2020. febr. 12. 18:04
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is épp ma volt olyan érzesem hogy mindjárt megjön,de szerencsére nem :)

Én dm-es a-z mama terhesvitamint szedek;plussz magnéziumot,felváltva. Meg még a terhesség előtt kezdtem el kollagén koktélt inni,az izületeim illetve a bőröm miatt,azt ugyanúgy folytatom.

2020. febr. 12. 18:22
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Neked is volták görcseid,mint nekem? 9 válaszoló vagyok
2020. febr. 12. 18:49
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Inkább csak tompa fájdalom
2020. febr. 12. 19:09
 16/27 anonim ***** válasza:
62%
Remélem mind túl leszünk ezen a rossz érzésén h mingyárt megjön, és boldogan foglyuk várni a kis babáinkat.Örülök h találtam magamhoz hasonlókat,és megbeszélhetjük a tüneteinket
2020. febr. 12. 19:14
 17/27 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon jó és hasznos..a páromnak hiába mondom,a férfiak úgy sem értik ezt :)
2020. febr. 12. 19:21
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Soha 😀 20. Hétben vagyunk , azóta se volt semmi 😀 De még a pocakom se nő ,úgyhogy ha nem mennénk mindig UH ra akkor nem tudnám ,hogy terhes vagyok :)
2020. febr. 12. 19:41
 19/27 A kérdező kommentje:
Nekem is volt a nemvart elott eleg eros mindjart megjon erzesem azota csak enyhen es ritkan hal istennek. En Trimeszter 1 vitamint szedek, Eurovit D vitamint, C vitamint, E vitamint, Magnerotot, Kalciumot és Inofolicot. Bar ezeket mar jo felevvel a tervezes elott is szedtem
2020. febr. 12. 20:23
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Én is 6.hetben járok. Nálam mellfajdalom, aluszekonysag, mindenen sírás 😬 én már a nemvárt előtt rosszul voltam, halvány is lett a teszt mensi előtt 3 nappal.

Néha érzek a huvelyemben ilyen kellemetlen szúrást, elég félelmetes. Remélem nincs semmi baj..

Minden kismamának boldog babavárást :)

2020. febr. 12. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!