Pozitiv teszt után nagy öröm, aztán egy millió kérdés?
Figyelt kérdés
Olyan kismamákat kérések akik szintén első trimeszterben vannak,mit szabad ilyenkor és mit nem2020. febr. 12. 09:57
1/35 Horaires válasza:
Mindent szabad ugyanúgy mint eddig. Mi az ami miatt aggódsz konkrétabban?
2/35 A kérdező kommentje:
2018ban volt egy vetélésem,és emiatt lettek ilyen félelmeim,szeretnék mindent jól csinálni.De sajnos kicsit felfáztam,mennyi teát szabad inni egy nap?Mert azt olvastam h a koffein tartalma miatt nem sokat
2020. febr. 12. 10:16
3/35 anonim válasza:
Ne egyél nyers húst, nyers halat, nyers tojást. Ne dohányozz, ne igyál alkoholt, ne drogozz (amúgy se). És ne most kezdj el edzeni, ha eddig nem tetted. Ezen kívül minden mehet a szokott módon. 😊
4/35 anonim válasza:
gyümölcsteának nincs koffeintartalma, emiatt ne aggódj :)
5/35 anonim válasza:
Amit mindenképpen javaslok, az az, hogy folát tartalmú terhesvitamint szedj. Kerülni kell a lágysajtokat, a nem jól átsütött húsokat, nyers tojás tartalmú ételeket, a forró ülőfürdőt. A gyógyteákat sem javaslom (bár vannak kivételek) gyümölcstea szabad, kamilla, csipkebogyó szintén. Nehezet ne emelj. Egyébként nincs kifejezetten tiltott dolog tudomásom szerint. Figyelj a tested jelzéseire, ha fáradékony vagy, pihenj ha teheted. Problémamentes, gondtalan babavárást kívánok neked! 🙂
6/35 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm,remélem minden rendben lesz😘
2020. febr. 12. 10:20
7/35 anonim válasza:
Felfázáskor nem konkrétan teát kell inni, a lényeg hogy folyadék legyen, például víz.
8/35 anonim válasza:
5.válaszoló vagyok. Nekem szintén volt sajnos vetélésem, és tudom nagyon nehéz nem félni. Nem várok még sajnos újra babát, de azt gondolom nagyon fontos, hogy a félelmeket ne vetítsük ki a következő terhességre. Bár könnyű mondani, én is borzasztóan aggódós vagyok, viszont meg kell próbálni elengedni a rossz gondolatokat. Kívánok neked ehhez sok erőt és kitartást! 🙂
9/35 A kérdező kommentje:
Igyekszem minnél több folyadékot inni,teát és vizet is.
2020. febr. 12. 10:23
10/35 Horaires válasza:
Amennyi jólesik, annyit ihatsz, csak a zöld és a fekete teában van koffein, a többiben nem. De érdemes lenne megemlítsd a nődokinak, mit ajánl a felfázásra. Az előző terhességem alatt én is sokszor fáztam fel, gyógyszert is kaptam rá, aztán úgy a harmadik alkalom után azt mondta, szedjek be egy doboz tőzegáfonyás kapszulát minden hónapban megelőzésképp. Nem azért mondom, hogy magadtól elkezdd szedni te is, csak, hogy nekem pl nem volt elég a tea, s találjátok ki együtt, hogy neked mi válik be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!