Elvagyok keseredve 37 hetes vagyok férjem semmibe se segít mindent nekem kell csinálni van már egy 4 éves fiunk . Mit tegyek?

Szerintetek egy terhes nőnek, aki mindjàrt megszül annyi ereje, alvàs és pihenésigénye van, mint egy egészséges férfinek?
Hàt elàrulom, hogy nem. Plàne ha még szédül és rosszullétek is kísérik a terhességet.

Mit csinaltatok volna 50 evvel ezelott? 3 vagy tobb gyerekkel, haztartas, kenyer sutes mindenfele elektronikus segitswg nelkul plusz a rengeteg kerti munka?! Ti is nyomjatok a telefont, bedzelgettek a barinokkel, kaveztok stb
A ferfi meg munka utan csinalja meg a Ti munkatokat nehogymar tvzen vagy megigyon egy sört. Napi par ora munkatok van es itt rinyaltok. Persze konyebbb ulni a kanapen benyomni par somloit es varni amig a ferfi haza er. En gyerek mellwtt hetvegenkent dolgozok a 200 m2es hazunk tiszta, a gyerekkel is foglalkotok, szabadidomet a kulsomre forditom es kepzeljetek el ha haza er a ferjem eszik felbontok neki egy sört es megmasszirozom. Mert Nö vagyok! Mert szeretem! Mert szeretem a csaladomat!.

A gyerekeket nem csak magunknak szüljük. Normàlis férfinek nem kell mondani hogy segítsen, sajàt magàtól segít. Tudom, hogy neked ez furcsa. Én még egyszer nem kértem meg a férjemet hogy segítsen, magàtól van annyi esze és kérês nélkül is figyel ràm. Furcsa, mi?
Mi egy csalàd vagyunk. A szó minden értelmében.

Jezusom az utolso par hozzaszolo total agyhalott :D
A 29.-es hozzaszoloval maximalisan egyetertek. Aki itt boszen martirkodik es feministazik az nem tarsat talalt maganak, hanem egy rohadt jo urugyet arra, h martirkodhasson.
Es igen, 37 hetesen boven van oka a kerdezonek azt varnia az egeszseges, eros ferjetol, h besegitsen Neki. A terhesseg nem betegseg, de tok jo lenne, ha egyes emberek sotet fejeben vilagossag gyulna es felfogna, h ez igenis egy mas allapot, ami azzal jar, h kimelnie kell magat az embernek. Foleg mindenorasan. Szm irto nagy kulonbseg van akozott, h vki terhesen orvosi, egeszsegugyi ok nelkul otthon az agyban jajveszekel (es szm ez eleg ritka, legalabbis az en normalis ismeroseim kozott nincs ilyen) es akozott, h eszszeruen kimeli magat foleg mindenorasan.

#37!
Amiket leírtàl az azoknak a nőknek az elvàràsai lennének, akiknek hozzàd hasonlóan egy fűszàlat sem hajlandó csesztetés nélkül arrébbtenni a férje. Ne haragudj, de így van. Elképzelni nem tudod, hogy màsnak ezeket még kérnie sem kell, mert mindenben partner a pàrja.
Képzeld el, a a 21. szàzadban élünk màr. Amellett, hogy a nők is annyit dolgoznak a munkahelyükön mint a férfiak, a hàzimunkàt, a vacsoràt ésis és a gyerekek is csak a nő

csak a nő làssa el?
A férfi nem csak arra kell hogy megcsinàlja a gyereket aztàn utàna mâr a 8 óra munka utàn tespedjen csak a kanapén, mert itt véget ért a feladata.
Ezen a ponton teszem fel a kérdést; a CSALÀD neked mit jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!