Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elvagyok keseredve 37 hetes...

Elvagyok keseredve 37 hetes vagyok férjem semmibe se segít mindent nekem kell csinálni van már egy 4 éves fiunk . Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ő neki a napja telefon nyomogatása haverokkal beszél . És mindig elvárja már reggel szolgáljam ki . Boltba se képes nekem elmenni 😕😕😕
2020. jan. 25. 20:20
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
8%
És mit csinálsz míg a nagy oviban van? Idődből simán kitelne. Ha te is 8 órányit takarítasz, pakolsz otthon mint amennyit ő dolgozik, akkor délutánra már nem marad tennivaló csak a nagyobbal játszani.
2020. jan. 26. 14:56
 32/62 anonim ***** válasza:
91%

Szerintetek egy terhes nőnek, aki mindjàrt megszül annyi ereje, alvàs és pihenésigénye van, mint egy egészséges férfinek?

Hàt elàrulom, hogy nem. Plàne ha még szédül és rosszullétek is kísérik a terhességet.

2020. jan. 26. 15:11
 33/62 anonim ***** válasza:
0%

Mit csinaltatok volna 50 evvel ezelott? 3 vagy tobb gyerekkel, haztartas, kenyer sutes mindenfele elektronikus segitswg nelkul plusz a rengeteg kerti munka?! Ti is nyomjatok a telefont, bedzelgettek a barinokkel, kaveztok stb

A ferfi meg munka utan csinalja meg a Ti munkatokat nehogymar tvzen vagy megigyon egy sört. Napi par ora munkatok van es itt rinyaltok. Persze konyebbb ulni a kanapen benyomni par somloit es varni amig a ferfi haza er. En gyerek mellwtt hetvegenkent dolgozok a 200 m2es hazunk tiszta, a gyerekkel is foglalkotok, szabadidomet a kulsomre forditom es kepzeljetek el ha haza er a ferjem eszik felbontok neki egy sört es megmasszirozom. Mert Nö vagyok! Mert szeretem! Mert szeretem a csaladomat!.

2020. jan. 26. 15:15
 34/62 anonim ***** válasza:
5%
33as, én is voltam terhes, szültem is de ne játsszuk már a mártírt. 37 hetesen simán el tud menni a boltba, gondolom nem két faluval arrébb van és nem gyalog kell mennie. A mostani nők többsége amint teherbe esik egyből kiszolgáltatja magát.
2020. jan. 26. 15:16
 35/62 anonim ***** válasza:
0%
En a 40 heten is Napi 2 km mentem mert muszaj volt. Hanyni tudnek ezektol a mai noktol. Es nagyon sajnalom a ferfiakat
2020. jan. 26. 15:23
 36/62 anonim ***** válasza:
0%
A ferfi dplgozzon ne igyon ne dohanyozzon vigye haza nektek a penzt lassa el a gyerekeket meg segitsen a haztartasban. De akkor Ti mi az istent csinaltok egesz nap????? Komolyan nagyon durva!
2020. jan. 26. 15:25
 37/62 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekeket nem csak magunknak szüljük. Normàlis férfinek nem kell mondani hogy segítsen, sajàt magàtól segít. Tudom, hogy neked ez furcsa. Én még egyszer nem kértem meg a férjemet hogy segítsen, magàtól van annyi esze és kérês nélkül is figyel ràm. Furcsa, mi?

Mi egy csalàd vagyunk. A szó minden értelmében.

2020. jan. 26. 16:08
 38/62 anonim ***** válasza:
100%

Jezusom az utolso par hozzaszolo total agyhalott :D

A 29.-es hozzaszoloval maximalisan egyetertek. Aki itt boszen martirkodik es feministazik az nem tarsat talalt maganak, hanem egy rohadt jo urugyet arra, h martirkodhasson.

Es igen, 37 hetesen boven van oka a kerdezonek azt varnia az egeszseges, eros ferjetol, h besegitsen Neki. A terhesseg nem betegseg, de tok jo lenne, ha egyes emberek sotet fejeben vilagossag gyulna es felfogna, h ez igenis egy mas allapot, ami azzal jar, h kimelnie kell magat az embernek. Foleg mindenorasan. Szm irto nagy kulonbseg van akozott, h vki terhesen orvosi, egeszsegugyi ok nelkul otthon az agyban jajveszekel (es szm ez eleg ritka, legalabbis az en normalis ismeroseim kozott nincs ilyen) es akozott, h eszszeruen kimeli magat foleg mindenorasan.

2020. jan. 26. 16:11
 39/62 anonim ***** válasza:
100%

#37!

Amiket leírtàl az azoknak a nőknek az elvàràsai lennének, akiknek hozzàd hasonlóan egy fűszàlat sem hajlandó csesztetés nélkül arrébbtenni a férje. Ne haragudj, de így van. Elképzelni nem tudod, hogy màsnak ezeket még kérnie sem kell, mert mindenben partner a pàrja.

Képzeld el, a a 21. szàzadban élünk màr. Amellett, hogy a nők is annyit dolgoznak a munkahelyükön mint a férfiak, a hàzimunkàt, a vacsoràt ésis és a gyerekek is csak a nő

2020. jan. 26. 16:12
 40/62 anonim ***** válasza:
100%

csak a nő làssa el?

A férfi nem csak arra kell hogy megcsinàlja a gyereket aztàn utàna mâr a 8 óra munka utàn tespedjen csak a kanapén, mert itt véget ért a feladata.

Ezen a ponton teszem fel a kérdést; a CSALÀD neked mit jelent?

2020. jan. 26. 16:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!