Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A feleségem bekattant a...

A feleségem bekattant a terhességtől és semmit nem mer csinálni?

Figyelt kérdés

Semmi oka rá! Még a családban sem volt vetélés soha, minden rokon egészséges! Az orvos is megmondta neki, hogy mindent csinálhat, semmi gond! Előtte edzeni járt, futott, biciklizett, autót vezetett. A terhesség óta szinte csak fekszik, nem csinál semmit. Bármit eszik, előtte a netet bújja hogy szabad-e ennie? Nem vezet, nem sportol. Mindenen aggódik. Ha mondom neki hogy menjünk el kicsit kocogni, akkor a fejemhez vágja hogy vetélés esetén én leszek a hibás! Még koffeinmentes kávét se mer inni. Teljesen bezárkózott!

Mi erre a megoldás? Hogyan lehetne segíteni neki? Elvittem magán nőgyógyászhoz is, de neki se hitt. Ott mindenre bólogatott meg mosolygott, aztán otthon már ugyanúgy csak lefeküdt a kanapéra! Már most aggódik hogy a környékbeli tüzijátékok és hangok miatt el fog vetélni. Előtte furmányosan megpróbált rávenni, hogy töltsük a szilvesztert a szülei mindentől távol lévő szőlőskertjében/házában. De eszembe se jutott, mert 2 óra oda az út, aztán 20 perc földúton rázkódás. Így akart titokban rávenni hogy minden zajtól távol töltsük az új évet.

2019. dec. 30. 10:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%
Hát elég érdekes, hogy a tűzijátéktól fél, az úton való rázkodástól nem. Ha a szakembernek sem hisz, akkor nem sokat tehetsz. Vagy megjön az esze, vagy nem.
2019. dec. 30. 10:40
 2/22 anonim ***** válasza:
87%

Hazimunkat vegez rendesen? Munkahelyen dolgozik?

Ezek fontosabbak, mint hogy iszik-e kavet, meg kocog-e.

Hany hetes terhes most?

2019. dec. 30. 10:45
 3/22 A kérdező kommentje:
Hazimunkat nem vegez. Dolgozni mar nem jar be! Rabeszelte a fonoket hogy otthonrol dolgozhasson azzal az indokkal hogy veszelyeztetett terhes! Pedig nem az! Az orvosok is megmomdtak! Direkt ra is kerdeztem hogy dolgozhat, sportolhat e? A valasz igen volt!
2019. dec. 30. 11:10
 4/22 anonim ***** válasza:
92%
Akkor szimplán lusta.
2019. dec. 30. 11:19
 5/22 anonim ***** válasza:
99%
pszichológushoz vidd el, ne nőgyógyászhoz, ez mentális baj!
2019. dec. 30. 11:43
 6/22 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem papírbizonyitek nélkül nem engedték volna home officeba... Szóval nekem kicsit erőltetettnek tűnik a sztori, de ha így van, én is a pszichológus segítséget venném igénybe
2019. dec. 30. 11:51
 7/22 anonim ***** válasza:
41%

De miért pont futni? Nem futni hívom azt, aki még felkelni sem akar! Max. séta, korzózni, újévi vásárba, bababoltba.. stb.

(Futni egyébként se kellemes terhesen, mert húzódik a - mini- pocak is. Vetélés kockázata nélkül se a legjobb)

Amúgy nem hal bele ha 9 hónapot lustizik. Gyerek mellett majd úgyse lesz ideje rá. ;)

2019. dec. 30. 11:59
 8/22 anonim ***** válasza:
75%
Mondd meg neki, hogy a sok fekvés árt a magzatnak. Mozogni kell, mert nem fog tudni megszülni!
2019. dec. 30. 12:11
 9/22 anonim ***** válasza:
83%
8, kár hogy nem igaz. Akinek tényleg feküdnie kell, az se szül nehezebben és a sportlédi is vajúdhat 3 napit. Nem ettől függ.
2019. dec. 30. 12:14
 10/22 anonim ***** válasza:
86%
Pedig így szellemileg és testileg is úgy le fog épülni, hogy a szülés és a gyermekágyas időszak is maximálisan meg fogja viselni. Barátnője nincs, akin keresztül egy picit észhez lehetne téríteni?
2019. dec. 30. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!