Nem jön meg! Lehet terhességtől?
Figyelt kérdés
Általában 28 napos a ciklusom. Most ma van a 3. napja hogy késik, általában max 1-2őt szokott, és nem tudom hogy ez lehet-e terhességtől. Görcsöl a hasam, de nem jön meg. A hónapban voltam együtt a barátommal,de mindig védekezünk, és nem tudom most hol ronthattuk volna el, de aggódom. Holnap meg holnap után is csinálok terhességi tesztet, de szerintetek ez terhesség, vagy csak túlaggódóm? Fiatal vagyok még babához, és nem is szeretnék, szóval félek. (a hónapban voltam beteg, és stresszeltem is valamennyit, de voltam már így, és nem késett ennyit, szóval félek)2018. okt. 4. 19:53
1/5 anonim 

válasza:

A 3 nap még semmit nem jelent, akkor sem ha nem szokott 3 napot késni általában. Ha nem jön meg egy hétig, kettőig, az már baj. De lehet betegségtől, stressztől, tulajdonképpen akármitől pár nap késés. Nem hiszem hogy terhes vagy, csinálj egy tesztet és kész.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, és köszi a megnyugtatást is. Csak aggódom hogy valamit nem figyeltünk eléggé. Tudom hogy ettől is lehet plusz késési idő, de nem megy kis a fejemből. De köszi a nyugtatást :D
2018. okt. 4. 20:14
3/5 anonim 

válasza:

Ha normálisan védekeztetek akkor nem kell aggódnod. De csinalj holnao egy tesztet hogyha az megnyugtat.
Nekem is mindig 28napos ciklusaim voltak egyszer mégis 1 hetet késet, nem tudom mitől. Szoval előfordul hogy néha normál beállt ciklusnál ia hogy pár napot késik.
4/5 A kérdező kommentje:
Ahh, köszönöm a választ :D kicsit megnyugtattatok :D remélem nem lesz baj :D
2018. okt. 4. 20:49
5/5 anonim 

válasza:

A menstruácio idegességtől,vagy más dologtol késhet.terhes akkor leszel ha tesztelsz majd 1 hét után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!