Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhességtől mindenképpen...

A terhességtől mindenképpen elveszítem a fogaimat?

Figyelt kérdés
Elég ijesztöen hangzik. De anyum azt mondta, hogy a terhességtől elvesztette az összes fogát.Nem lehet rá valamilyen gyógyszert vagy vitamint szedni, hogy ez ne forduljon elő?nem akarom eleveszíteni a fogaimat.

2017. jún. 19. 21:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Jajj dehogy. Csak szedd a terhesvitamint.
2017. jún. 19. 21:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy!
2017. jún. 19. 21:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Két gyerekem van, egy fogam sem hiányzik, sőt még lyukas sem volt soha. Szedj terhesvitamint, kálciumot és D vitamint ha félted a fogaid.
2017. jún. 19. 21:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nézz körül, hány fogatlan terhes nőt látsz az utcán. Segítek: én egyet sem láttam.

Anyukádnál se ez volt a probléma, ebben egész biztos vagyok. Lehet, hogy terhesség alatt történt, de egy jó fogorvos talán utólag is meg tudja mondani, mi okozta (bár nyilván rég volt, így nem biztos), mert hogy nem a baba, az biztos.

2017. jún. 19. 21:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyáim-nagyanyáim is ezzel riogattak. Még csak egy kósza lyuk se lett a fogaimon 3 gyerek alatt.
2017. jún. 19. 22:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Két terhességen vagyok túl 3 évnyi szoptatással. Egy fogam se romlott el
2017. jún. 19. 22:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem romlottak a fogaim terhesség alatt.

De egysem volt menthetetlen. Terhesen nem, de szoptatás alatt jártam fogorvoshoz. ( ő is tudta h még szoptatok)

Ha odafigyelsz,nem lehet nagy gond!

2017. jún. 19. 22:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
As tény, hogy a magzat fejlődése során mindent az anya szervezetétől kap, ha te nem viszel be elegendő tápanyagot, vitamint és nyomelemet, akkor tőled vonja el, és a csontfejlődéshez elengedhetetlen a kalcium is. Szedj terhesvitamint és figyelj a megfelelő táplálkozásra, így napjainkban már nem fodulhat elő fogvesztés terhesség miatt.
2017. jún. 19. 22:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Terhesség alatt felpuhulhat a fogíny is, könnyebb bejutni a baktériumoknak.

Fogmosással egyszerűen megelőzhető a probléma, vehetsz direkt fogínyvédő fogkrémet is.

2017. jún. 20. 07:58
 10/11 anonim ***** válasza:
A csodaszer: fogkefe+fogkrém, napi 2x3 perc.
2017. jún. 20. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!