Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A feleségem bekattant a...

A feleségem bekattant a terhességtől és semmit nem mer csinálni?

Figyelt kérdés

Semmi oka rá! Még a családban sem volt vetélés soha, minden rokon egészséges! Az orvos is megmondta neki, hogy mindent csinálhat, semmi gond! Előtte edzeni járt, futott, biciklizett, autót vezetett. A terhesség óta szinte csak fekszik, nem csinál semmit. Bármit eszik, előtte a netet bújja hogy szabad-e ennie? Nem vezet, nem sportol. Mindenen aggódik. Ha mondom neki hogy menjünk el kicsit kocogni, akkor a fejemhez vágja hogy vetélés esetén én leszek a hibás! Még koffeinmentes kávét se mer inni. Teljesen bezárkózott!

Mi erre a megoldás? Hogyan lehetne segíteni neki? Elvittem magán nőgyógyászhoz is, de neki se hitt. Ott mindenre bólogatott meg mosolygott, aztán otthon már ugyanúgy csak lefeküdt a kanapéra! Már most aggódik hogy a környékbeli tüzijátékok és hangok miatt el fog vetélni. Előtte furmányosan megpróbált rávenni, hogy töltsük a szilvesztert a szülei mindentől távol lévő szőlőskertjében/házában. De eszembe se jutott, mert 2 óra oda az út, aztán 20 perc földúton rázkódás. Így akart titokban rávenni hogy minden zajtól távol töltsük az új évet.

2019. dec. 30. 10:29
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
18%
Jajj, te voltàl màr terhes? Vagy csak férfi vagy? Nem azt mondom hogy feküdnie KELL, de ha megteheti, hadd legyen màr abban a testhelyzetben ami neki kényelmes.
2020. jan. 26. 18:48
 22/22 anonim ***** válasza:
74%
Utolso: nő vagyok,2 gyerekkel.feküdni akkor kell ha veszélyeztetett terhes.egyébként meg nem jo a fekvés.de ha a hangos tüzijáték is zavarja akkor ott nagy a baj....
2020. jan. 27. 06:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!