Elvagyok keseredve 37 hetes vagyok férjem semmibe se segít mindent nekem kell csinálni van már egy 4 éves fiunk . Mit tegyek?

Ne haragudj de ez már régen rossz.
Főleg hogy az állapotodra sincs tekintettel...

7-es! Az én férjem is dolgozott,mikor terhes voltam,de az első dolga volt,mikor hazajött este,hogy megkérdezze, mit csináljon és azt sem tudta, hogy szolgáljon ki. Így van ez mai is. Nehogy már azért mert a "teremtés koronája" őfelsége dooolgozik, így "joga" legyen egy érdektelen, lusta herét játszani otthon és hétvégén! Egy gyerekkel otthon lenni, közben lassan mindenórásnak lenni a másikkal, van olyan nehéz munka, mint dooolgozni. Gondolom nem a hátán hordja a szenet a bányában 5 műszakban.
Kikapcsolódni, pihenni és feltöltődni a családdal szoktunk,mert szeretjük egymást. Közös szórakozás, időtöltés. Ha neki csak a telefon az,ami ezt megadja, ott régen rossz. LEsz ez mág így se . Azonnal megszabadulnék tőle. Bár már az elsőt sem szültem volna meg neki, valószínűleg nem most lett hirtelen ilyen. Jó kis hangulat lehet otthon...Beszélgetni? Hát ja..Felnőtt ember, apa és nemsokára lesz még egy gyerek. Nem gondolom, hogy itt a beszélgetsé bármit is segít,ha magától nincs ennyi érzelmi intelligenciája.
Borzasztóan sajnálom és nagyon remélem, hogy megoldódik.

Nem irigyellek,őszintén szólva el sem tudom képzelni a napjaitokat. Mi az első babànkat vàrjuk, a 13. hétben vagyok. A férjem mindenben segít màr most, legyen szó bevàsàrlásról, mosogatásról vagy porszívózàsról. De a terhesség előtt is így volt, ha túlóràztam vagy csak nagyon ki voltam fàradva. Sajnos nem viseltem túl jól az első trimesztert, nem is volt zökkenőmentes, de mindenben maximàlisan a tàrsam volt eddig is. Nem tudom elképzelni hogy 37 hetes terhesen egy férfi ennyire érzéketlen és nemtörődöm legyen szíve vàlasztottjàval. Azt javaslom, hogy ülj le vele beszélni. A kommunikàción nagyon sok múlik, lehet, hogy megértené ha szavakkal mondanàd nekik, ha màr a szemét nem szúrja ki.
Nem szabadna cipekedned, hajolgatnod, megeröltetned magad. Pihenj rà a szülésre és az éjszakàzàsokra, mert ezek szerint a gyerekkel sem lesz majd figyelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!