Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valakinek volt már ilyen...

Valakinek volt már ilyen problémája? Jobb oldalon a szív?

Figyelt kérdés

Sziasztok.21 hetes kismama vagyok. 14 hetesen voltam genetikai ultrahangon, ahol minden rendben volt. A mai napon ismét ott jártam, a méretek, a terhességi hét, a szívhang, minden rendben volt, viszont sajnos a szonográfus nő/és én is, észre vettünk valami furcsát.. A szíve teljesen a jobb oldalon van a kislányomnak. Azt mondta ilyenre nagyon nagyon ritkán van példa.. De a következőre nincs.

A mája a gyomra is ott van.. Minden szerve a jobb oldalon helyezkezdik el. Behívott 2 szülész orvost, akik azt mondták, hogy a praxisuk során SOHA nem láttak ilyet.

Mivel későn végeztem, így csak holnap tudom felhívni a Genetikust, aki a Sote I - klinikán van, de időpontot kell kérjek sürgősségivel.

Szerintetek ilyen lehetséges?? A 14.hetin jól látható, hogy a szíve még a "helyén" van. Lehetséges, hogy olyan pozícióban feküdt, hogy ilyen téves eredményt kapjak? Ez ha igaz, akkor az élettel nem összeegyeztethető, így sajnos el kell engedjem. De annyira remélem, hogy ez valami tévedés.

#Jobb oldali szív
2019. nov. 27. 21:44
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek az aggodalmat, és a szorítást. Sajnos meg kell indítani a szülést jövőhéten, mivel a rekeszizmok nem zárnak, így a szervei teljesen össze vissza vannak. Az élettel nem összeegyeztethető.

A szíve teljesen a jobb oldalon van, a gyomra meg a mája a szíve helyén bal oldalt. Sajnos meg kell szakítani a terhességet😭

2019. nov. 28. 18:33
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom :(
2019. nov. 28. 18:47
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom :(
2019. nov. 28. 19:09
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Szívből sajnálom 😭 sok erőt kívánok 😢
2019. nov. 29. 07:58
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom és részvétem! Sok erőt! :(
2019. nov. 29. 09:40
 26/28 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm. 👏♥️
2019. nov. 29. 11:10
 27/28 anonim ***** válasza:
76%
Részvètem :'( A babàt kiadjàk/kikéritek eltemetni?
2019. nov. 29. 16:36
 28/28 A kérdező kommentje:

Nem fogjuk kikérni. Azt gondolom, hogy arra sem lesz lelki erőm, hogy megnézzem.

Most még simogatom a pocakban, elbúcsúzom tőle így. Ígyis biztosan lesznek álmatlan éjszakáim utána. Nem könnyű ez, mikor minden rendben van látszólag.. Aztán kiderül, hogy mégsem. Kegyetlen érzés.

2019. nov. 29. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!