Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 13 évesen nem lehet senkinek...

Dani20026300 kérdése:

13 évesen nem lehet senkinek szív problémája, ugye?

Figyelt kérdés
Én 13 éves fiú vagyok, napi kb 4 órát számítógépezek (de nem egyszerre), sportolok rendszeresen, de még sincs rendben valami. Ennek szerintem más oka lehet, bele is kezdek (hosszú lesz) : Régebben mindig féltem a sötétben, átmentem anyukámhoz, hogy ott akarok aludni.Anyukám korházba került valami gyerekkori "trauma" miatt,nagyon megijedtem .Azóta nézek utána mindennek. ( pl. :Mik az infarktus tünetei stb. ) És nagyon félek attól hogy meghalok, azért mert elképzhelem hogy milyen rossz lenne nélkülem a szüleimnek stb. Tegnap Számitógépeztem és egyszer csak a melkasomon nyomást éreztem, de elmult. Ugye nem lehet ilyen "kis" gyereknek szívbetegsége. A fele nem is éríntette a témát,de ugy éreztem ki kellet engednem ezt. Válaszokat előre is köszönöm! (Elnézést a hyelesírásért!

2015. aug. 15. 23:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

De, lehet. Nem korfüggő.

De a leírásod alapján neked nincs szívproblémád.

2015. aug. 15. 23:07
 2/4 anonim ***** válasza:

A szív nem az egyik pillanatról a másikra fog elromlani, ha nem tömöd magad cukorral, sóval és koleszterinnel, akkor nem valószínű, hogy ki fog alakulni érrendszeri betegség. Ha ráadásul heti 2x aktívan mozogsz, akkor a vérnyomásod is rendben lesz.

Az 'infraktusról itt olvashatsz: [link]

Egy valami érdekel, ha ilyen sokat számítógépezel és érdekel valami, miért nem keresel rá? :)

2015. aug. 15. 23:16
 3/4 anonim válasza:

Sok mindentől lehetett a szorítás. De azért ne hidd azt, hogy a gyakorikérdések.hu-n orvosok vannak! :D Menj el a gyerekorvoshoz bátran. Majd ő megmondja.

Egyébként a félelmed az abszolútt halálfélelem. Ez attól van, hogy nem ismered Istent. :)

2015. aug. 15. 23:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Szívprobléma nem korfüggő, menj el hétfőn az orvoshoz, ki kell vizsgálni, hogy valóban van-e a szyvednek baja, vagy csak stresszes tüneteid vannak.
2015. aug. 16. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!