Valakinek volt már ilyen problémája? Jobb oldalon a szív?
Sziasztok.21 hetes kismama vagyok. 14 hetesen voltam genetikai ultrahangon, ahol minden rendben volt. A mai napon ismét ott jártam, a méretek, a terhességi hét, a szívhang, minden rendben volt, viszont sajnos a szonográfus nő/és én is, észre vettünk valami furcsát.. A szíve teljesen a jobb oldalon van a kislányomnak. Azt mondta ilyenre nagyon nagyon ritkán van példa.. De a következőre nincs.
A mája a gyomra is ott van.. Minden szerve a jobb oldalon helyezkezdik el. Behívott 2 szülész orvost, akik azt mondták, hogy a praxisuk során SOHA nem láttak ilyet.
Mivel későn végeztem, így csak holnap tudom felhívni a Genetikust, aki a Sote I - klinikán van, de időpontot kell kérjek sürgősségivel.
Szerintetek ilyen lehetséges?? A 14.hetin jól látható, hogy a szíve még a "helyén" van. Lehetséges, hogy olyan pozícióban feküdt, hogy ilyen téves eredményt kapjak? Ez ha igaz, akkor az élettel nem összeegyeztethető, így sajnos el kell engedjem. De annyira remélem, hogy ez valami tévedés.
Légyszi majd írd le mi volt a dokinál! Kívancsi vagyok és drukkolok ne legyen túl komoly baj! Kitartást!
Mikor mész a genetikushoz? Sikerült elérni?
A Soteba januárra kaptam SÜRGŐSSÉGIVEL időpontot, azt mondták, hiába megyek oda kívárni a sorom, nem fognak fogadni..
Ma 14-órától 18-ig a Bajcsyba megnéznek időpont nélkül. 👏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!