Vádligörcs. Elcsépelt téma, de "úgymaradt". Mit tehetnék?
21 hetes kismama vagyok, egymás után két éjjel keltem már lábikragörcsre, napi 2-3 szem magnéziumot eszek. A gyógyszertárban azt mondták, kálciumhiány is okozhatja, most megpróbálom azt is, de két napja folyamatosan fáj az érintett vádlim, ezzel mit tehetnék? patikus szerint semmit.
Gondolom kenőcs, krém nincs is erre, amit kismamák is biztonsággal használhatnak, de valami hideg borogatás vagy ilyesmi? lépni, járni is nehezemre esik, úgy fáj mintha begyulladt volna. Járt már így valaki? van valami ötletetek?
Nekem is a 21-23 hét között sokat görcsölt a lábam. A vérkép szerint jó volt mindenem, a kalcium, a magnézium szint is...Én azért ittam kalcium-pezsgőtablettát.
Viszont a 23. hét óta elmúlt, semmi bajom. Lehet, hogy ez csak egy átmenet a szervezetben és utána rendeződnek a dolgok!
28 hetes pocis
Köszi!
Holnap megyek vérvételre, de nem hiszem, hogy külön kérte bárki is a papíron a kálcium és magnéziumszintet, hacsak nem része a kisrutinnak, amit ilyenkor kérnek. Reggel hétre megyek, szóval a dokihoz már nem jutok el előtte és cukorterhelés is lesz, sajnos már ilyen korán szükséges :-(((
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Hátha találsz benne valami hasznosat!
Köszi, megpróbálom mindenképp, de a helyiek nem normálisak a laborban. :-((( sőt. Azért hátha kifogom éppen, egy próbát mindenképp megér.
a linket is köszi, kedves utolsó
Barátnőm orvosa nem engedi neki az izomlazítót használni!
Egy-két "szerintem"- re soha nem szabad alapozni, ilyenekről mindig meg kell kérdezni az orvosodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!