Hogy volt az étvágy/étvágytalanság téma nálatok?
Én az első 12 hétben szenvedtem nagyon a gyomrommal, fájt állandóan, alig tudtam enni, kb. fele annyit egyszerre, mint előtte. Sok volt a savam, böfögtem rengeteget, hányingerem volt. De utána sem voltam kívánós. Sokszor azért ettem, hogy a napi 3 étkezés meglegyen. Végig szedtem ezért a vitamint, nehogy gond legyen.
Az elején volt, hogy csak a chips és a Canada Dry ment le és a "mekis" kaja. Olyan hogy sok gyümölcs és zölség, felejtsd el, rá sem tudtam nézni.
Nálam az első pár hétben semmi változás nem volt étvágy terén. Aztán 17 hetesen két hétig nem kívántam semmi kaját. Azóta pedig ugyanúgy ugyanannyit eszek, mint a terhességem előtt. Nincs olyan kaja, amit jobban kívánnék, vagy ne kívánnék. Talán a gyümölccsel vagyok úgy, hogy többet akarok enni, de mindig gyümölcsfüggő voltam.
Viszont a kilók sokkal jobban rajtam maradnak, mint azelőtt :-(
31 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!