Akinek csak kicsivel volt magasabb a cukra a cukor terheléses vizsgálaton kellet diétázni és mérni a cukor szintet?
Pár hete küldött a nőgyógyász diabetológushoz a cukrom miatt. Mondták hogy inzulin nem kell mivel az értékek nem sokkal magasabb a megengedettnél, viszont figyeljek oda mit eszek. Semmi édesség, minimális gyümölcs (max alma és bogyós gyümi) és semmi teljeskiörlésü pék áru. Hát én ezt szépen be is tartottam. Oda figyeltem mit eszek, teljeskiörlésü kenyér, zöldség, fehérje, stb. Ma meg megkaptam a letolást, hogy már ennyi kilónak kell legyek én meg fogytam meg valami van a vizeletemben ami kimutatja, hogy alul táplált vagyok, miért nem eszek rendszeresen, meg miért nem eszek gyümölcsöket meg sokkal több szénhidrátot. Ezzel ártok a gyereknek.
Teszem hozzá egyáltalán nem érzem magam éhesnek, 3 fő étkezés és közbe kissebb snack, éjszakára túrót fogyasztok.
Van valaki hasonló helyzetben?
28 hetes vagyok
180 mi?
H merik?
Igy nehez hasznos tanacsot adni...
#6 vagyok
Ugyanúgy kellett folytatnom a 180ch diétát, a szervezetem meg hozzászokott hogy nem kap többet, pár nap után már nem voltam egyfolytában rosszul az éhségtől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!