Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha terheléses cukor vizsgálato...

Ha terheléses cukor vizsgálaton kihányom a löttyöt azt el tudom hallgatni?

Figyelt kérdés
2012. aug. 28. 15:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
És miért lenne jó,ha elhallgatnád?
2012. aug. 28. 15:27
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi erővel meg se idd, vagy el se menj!

A babád egészsége múlik a vizsgálaton!

2012. aug. 28. 15:27
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

ne igy állj hozzá annyira nem roszs ha kihányod ujra kell inni

nem hallgathatod el a babád egészsége múlik ezen a vizsgálaton

2012. aug. 28. 15:28
 4/13 anonim ***** válasza:
Igen, el tudod, de mi értelme lenne? Nem viccből csinálják meg ezt a vizsgálatot. Súlyos következményei lehetnek, ha esetleg kijött rajtad a terhességi cukorbetegség, és nem derül ki. Én is kihánytam először, de eszembe sem jutott elsumákolni.
2012. aug. 28. 15:39
 5/13 anonim ***** válasza:
18%
Fogadok anorexiás vagy bulimiás voltál.
2012. aug. 28. 15:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Semmi értelme elhallgatni, mert úgy nincs értelme a vizsgálatnak.

Én a mostani terhességem alatt képtelen voltam bármi édeset megenni vagy meginni és bár az első babánál elsőre sikerült ez a vizsgálat, most 8* hánytam ki a löttyöt illetve az utolsó két alkalommal már mikor megláttam a poharat, elkezdtem öklendezni és hányni... Sajnos azóta már akkor is elkap a hányinger, ha egy büfében meglátok egy olyan fehér, eldobható műanyagpoharat. Remélem elmúlik a terhesség után mert nagyon kínos. :)

A dokim végül megkegyelmezett és a zsömlés tejes módszer választotta.

2012. aug. 28. 15:51
 7/13 A kérdező kommentje:
"Kedves" 5/6!!! Azért tettem fel ezt a kérdést,mert olvastam egy korábbi terheléses kérdésben,mint egy választ.Szóval mielőtt bunkó módon gyanúsítgatnál,kérdezz.Vagy ha nem a kérdésre válaszolsz akkor kímélj meg az antiszociális válaszaidtól.Sok ember emiatt a prosztó beszólagatásokért nem ír itt.
2012. aug. 28. 16:02
 8/13 A kérdező kommentje:
Másoknak meg köszönöm a választ!
2012. aug. 28. 16:04
 9/13 anonim ***** válasza:
Hogy nehogy kihányd: vigyél magaddal egy fél citromot, azt csavard bele a cukros vízbe, kellemes limonádét kapsz, amit biztosan nem fogsz kihányni. Szerintem egyáltalán nem olyan borzalmas, mint ahogy riogatnak ezzel a vizsgálattal kapcsolatban. Én a 16. hétig hányós voltam, ettől mégsem lett semmi bajom :)
2012. aug. 28. 16:13
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Már az orvosom is mondta a citromot.Én is a 16.hétig hánytam amúgy:D
2012. aug. 28. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!