Ha terheléses cukor vizsgálaton kihányom a löttyöt azt el tudom hallgatni?
Nekem kimondottan ízlett. Jólesett, hogy már nem ájulok el az éhségtől, feldobta a cukromat.
És utána már egész jól is voltam, hogy megittam.
Ohh, elnézést, hogy a hülye kérdésedre hülye választ kaptál.
Sehol nincs a fenti kérdésben, hogy nem rólad van szó és azt meg senki nem érti minek kéne elhallgatni a hányást, ha egyszer rosszullét miatt hánysz, szerinted mi jut az ember eszébe.
Amúgy az anonim oldal előnye, hogy nem tudom ki kérdez, pl. a múltkor volt itt egy csaj azon sopánkodott, hogy most terhes és árt-e a babának ha amúgy anorexiás vagy akármi és amúgy hánytatja is magát, de majd leszokik.
Ha nem tudsz rendesen kérdezni, akkor ez van, és bizony a kérdések nagy része is olyan mint a válaszok, ha hiszed ha nem.
Az is milyen már, hogy a hasukról töltenek fel képet a kismamák aztán mindenki tippeljen mindenre, annyira szánalmas. Tisztelet a kivételnek.
Nem itt fogsz megtanulni gyereket nevelni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!