Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha terheléses cukor vizsgálato...

Ha terheléses cukor vizsgálaton kihányom a löttyöt azt el tudom hallgatni?

Figyelt kérdés
2012. aug. 28. 15:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem kimondottan ízlett. Jólesett, hogy már nem ájulok el az éhségtől, feldobta a cukromat.

És utána már egész jól is voltam, hogy megittam.

2012. aug. 28. 16:56
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Ohh, elnézést, hogy a hülye kérdésedre hülye választ kaptál.

Sehol nincs a fenti kérdésben, hogy nem rólad van szó és azt meg senki nem érti minek kéne elhallgatni a hányást, ha egyszer rosszullét miatt hánysz, szerinted mi jut az ember eszébe.

Amúgy az anonim oldal előnye, hogy nem tudom ki kérdez, pl. a múltkor volt itt egy csaj azon sopánkodott, hogy most terhes és árt-e a babának ha amúgy anorexiás vagy akármi és amúgy hánytatja is magát, de majd leszokik.

Ha nem tudsz rendesen kérdezni, akkor ez van, és bizony a kérdések nagy része is olyan mint a válaszok, ha hiszed ha nem.

Az is milyen már, hogy a hasukról töltenek fel képet a kismamák aztán mindenki tippeljen mindenre, annyira szánalmas. Tisztelet a kivételnek.

Nem itt fogsz megtanulni gyereket nevelni sem.

2012. aug. 29. 09:20
 13/13 A kérdező kommentje:
Miért is kéne 1 kérdést körbe magyarázni???Ha tudod a kérdésre a választ akkor válaszolsz ha akarsz,egyébként meg a sértő válaszaidra senki nem kíváncsi.Aztán meg,hogy ki mikor,mennyi képet tölt fel a hasáról az engem nagyon nem érdekel,ha téged meg annyira zavar,akkor ne nézd meg!Ha ennyire nem bírsz magaddal,hogy minden zavar keress fel egy lovardát.
2012. aug. 29. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!