Akinek csak kicsivel volt magasabb a cukra a cukor terheléses vizsgálaton kellet diétázni és mérni a cukor szintet?
Pár hete küldött a nőgyógyász diabetológushoz a cukrom miatt. Mondták hogy inzulin nem kell mivel az értékek nem sokkal magasabb a megengedettnél, viszont figyeljek oda mit eszek. Semmi édesség, minimális gyümölcs (max alma és bogyós gyümi) és semmi teljeskiörlésü pék áru. Hát én ezt szépen be is tartottam. Oda figyeltem mit eszek, teljeskiörlésü kenyér, zöldség, fehérje, stb. Ma meg megkaptam a letolást, hogy már ennyi kilónak kell legyek én meg fogytam meg valami van a vizeletemben ami kimutatja, hogy alul táplált vagyok, miért nem eszek rendszeresen, meg miért nem eszek gyümölcsöket meg sokkal több szénhidrátot. Ezzel ártok a gyereknek.
Teszem hozzá egyáltalán nem érzem magam éhesnek, 3 fő étkezés és közbe kissebb snack, éjszakára túrót fogyasztok.
Van valaki hasonló helyzetben?
28 hetes vagyok
Én csak diétáztam.Fogytam is, de annyira lassú ütemben, hogy senki sem szólt érte.Te mennyit fogytál? Amúgy a vacsorába ,utó vacsiba is kellene lassú felszívódású szénhidrát a túróban max gyors felszívódású van.
Mennyi szénhidrátot eszel?
Csak egy ilyen étel piramis táblázatot adott meg elmondta, hogy mit egyek. 3 fő és 2-3 kissebb etkezésem van. 4szer naponta mérem a cukrom. 1*éhgyomorra és 3szor éves után egy órával. De eddig csak a paprikás krumplitól meg a sárga borsó levestől ment föl (lehet kicsit többet ettem, mert nagyon szeretem) , amúgy mindig normálisak az ertékeim.
Dehát kérdem én, hogy hízzak ha diétáztatnak.
Vagyis most meg azt mondta, hogy egyek sokkal többet, gyümölcsöt is meg több szénhidrátot, tk is és legalább 2 kilót hízzak jövő hónapig. Hát normális az ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!