Elvetetnétek egy down-kóros babát?
Nem.
Bár én keresztényként nézem a világot.Isten szerint az abortusz nem csak hogy bűn,egyenesen gyilkosság is.
Másrészt nem lenne szívem elvenni egy gyerektől a létezés jogát,azért,mert egy kis hiba csúszott a rendszerbe. Ki vagyok én,hogy kioltsak egy ember életet?
Down-kórosként ugyanolyan szép élete lehet,mint bárkinek.Szülőként van a nehezebb oldala szerintem,de én azt gondolom,hogy kellő segítséggel(férj,család stb) meg lehet mindent oldani :)
Azonnal.
Én nem a levegőbe bezsélek: a családban megtartotta valaki "Isten nevében". A kisfiú azóta 30 éves, egy 3 éevs gyerek értelmi színvonalán, állandü felügyeletre és gondoskodásra szorul, immár a tetsvéreitől is, mert az anya meghalalt azóta, az apa pedig betegeskedik.
El lehet képzelni egy ivarérett, felnőtt súlyú kamaszt-huszonévest egy 3 éves agyával, amikor beindultak a hormonok ...
És ők még szerencsések, hogy nem magatehetetlen vagy még alacsaonyabb IQ-val bíró a fiú. Mert a down, a hülye propagandával ellentétben, akár az is lehet.
Tehát, mivel közvetlen közelről végignéztem, milyen ez: NEM TARTANÁM MEG.
Nem tartanám meg.
Többé-kevésbé rámenne az életünk, illetve halálunk után az fiatalabb családtagok nyakába szakadna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!