Abortusz vagy terhesség?
Figyelt kérdés
Nem élünk jó anyagi körülmények között, kiderült, hogy terhes vagyok. Minden a baba ellen szól (szerintem is, nagyszülők, testvér, barát szerint is), de azt hiszem nem tudnék tükörbe nézni, ha abortuszra mennék....2018. aug. 17. 01:24
51/51 anonim válasza:
Hát, ha ennyire érdekes a kérdés, akkor megírom, hogy két félévet passziváltam, és most vissza kell menni, tehát bölcsis lesz a fiam. Holnap megyek szigorlatozni egy tárgyból, amire azért fel lehet rendesen készülni, ha az ember összeszedi magát, és igen úgy fogok tanulni, hogy várom a második babámat. Szerinted ez nem ajándék mind? Persze, rengeteg feladat, de állok elébe, mert most vagyok fiatal. (És egyébként házasságban élünk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!