Abortusz vagy terhesség?
Kérdező, kicsit hadoválsz.
Ami számít, az a te véleményed és a férjed véleménye. Ő akarja. Te nem.
Itt nem jön számításba a nagyszülő meg a barát meg a testvér meg a nem tudom, ki. Csak a ti álláspontotok.
Kérdező, nem gyereket ölnél, ez egy. Kettő: gyereket akkor szülünk, ha vágyunk rá és nem lehetetleníti el a már megszületettek életét.
Viszont: ti megszakítással "védekeztetek". Az nem védekezés, hanem belenyugvás abba, hogy ha jön a gyerek, hát jön. Ugyanis aki nem akar gyereket, az védekezik.
Először is, higgadj le. Ne kérdezgesd az egész pereputtyodat, mert kibicnek semmi nem drága, és nektek kell felnevelni, nem nekik.
Menj ela patikába megnézium citriciért, vegyé be egy szemet reggel-est 3 napig, hogy kicsit lehiggadj. A hosszú hétvégén ne foglalkozz a témával, de beszéld mega férjeddel, hogy 20-án este,miután lefeküdtek a gyerekek, leültök, és megbeszélitek a félelmeiteket, érzéseiteket.
Már fűnek-fának elmesélted... Miért? Ez nem családi ügy, magánügy!
Én tudod miért tartanám meg a helyedben? Mert nem védekeztetek. Jönni akar, megszülod. Majd legközelebb gondolkodtok.
Na igen. A nem védekezés valahol a "nem baj, ha lesz még gyerekünk" kategória.
Én nem szeretnék több gyereket. Hüvelygyűrűt használok. Nem bízom a véletlenre.
Ha már kikürtölted, hogy terhes vagy, és ha esetleg nem tartod meg, akkor számíts a sok megvető rokonra, és hogy ezt bizony nagyon-nagyon sokáig fel fogják emlegetni.
SZóval így már ez is egy érv, hogy miért tartsd meg. Ezt pedig csak te generáltad.
Eddig az egyetlenegy igazi indokod ellene az volt, hogy félsz a nehéz terhességtől. Van még más okod arra, hogy ne tartsd meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!