Abortusz vagy terhesség?

Figyelt kérdés
Nem élünk jó anyagi körülmények között, kiderült, hogy terhes vagyok. Minden a baba ellen szól (szerintem is, nagyszülők, testvér, barát szerint is), de azt hiszem nem tudnék tükörbe nézni, ha abortuszra mennék....
2018. aug. 17. 01:24
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%

Ezen hülyeség kattogni, hogy mi van ha meghalunk...

Ezzel az erővel, mi van, ha a gyerekek halnak meg, te meg nem tartottad meg a 3.-at? SZóval ez hülye gondolkodás.

Sokaktól hallom, hogy soha nem felejtették el, és még 10-en év után is tudták, mennyi idős lenne, gondoltak az abortált gyerekre, és bűntudatuk volt. Így nem szabad. Ha nem vagy biztos a döntésedben. Akkor lesz feldolgozhatatlan. Én a 2. tesztcsík kijötte pillanatában tudtam, hogy intézkednem kell, azonnal doki, időpont abortuszra. Nem is viselt meg úgy. ( a kapcsolat viszont ott fejeződött be). Barátnőm hezitált, mert nem tudta mit tegyen. Ők együtt tervezték a jövőt, csak nem akartak még gyereket. De a feltételek megvoltak. Megtartották, és nagyon boldogok.

SZóval ha nem lehetetlen, és igenis szeretnéd, akkor szerintem azt kell átbeszélni, hogy hogyan változik az életetek ha lesz még egy baba. És ezt vállaljátok-e. Férjed hogy áll a kérdéshez? Milyen pozícióban van? Tudna néha ő is otthon maradni a gyerekekkel (akár szünet, akár betegség)? Vagy hozni vinni őket?

2018. aug. 17. 11:44
 22/51 A kérdező kommentje:
Férjem, nagymamák mindig segítettek, ezzel nincs probléma. Sőt, a férjem nagyon akarja a babát. Én vagyok bizonytalan.
2018. aug. 17. 12:03
 23/51 anonim ***** válasza:
55%
És akkor hogy fogsz tükörbe nézni, mikor a már meglévő két gyerekednek rosszabb lesz a ti hülyeségetek miatt?
2018. aug. 17. 12:03
 24/51 anonim ***** válasza:
68%
És TE miért nem szeretnéd? Mik a kételyeid?
2018. aug. 17. 12:12
 25/51 anonim ***** válasza:
34%
Mennyi idős vagy? Hogy védekeztetek?
2018. aug. 17. 12:17
 26/51 A kérdező kommentje:
Nagyon nehezen viseltem a terhességeimet, tehát magát a 9 hónapot se szeretném. Illetve nem mindegy, hogy ketten keresünk vagy a férjem egyedül.
2018. aug. 17. 12:18
 27/51 anonim ***** válasza:
9%
Volt két kérdésem a válaszod előtt :)
2018. aug. 17. 12:20
 28/51 A kérdező kommentje:

Nem láttam.

32.

Megszakítással (ami tudom, hogy nem védekezés), de 15 évig csak akkor lettem terhes, amikor szerettük volna.

2018. aug. 17. 12:26
 29/51 anonim ***** válasza:
79%
Hát aki 32 évesen megszakítással "védekezik", meg bízik az imában, hogy "jaj Uram, ne legyek terhes" (mindezt nehéz körülmények között, 2 gyerek mellett), arra nem tudok mit mondani... Buta, felelőtlen. Ha óvszerre sem telik, hogy akarsz 3 gyereket felnevelni, kiiskoláztatni? Vagy csak 18 éves koráig lesz érdekes mind, amíg lehet kapni utánuk a támogatást, utána mehetnek, ahová akarnak?!
2018. aug. 17. 12:28
 30/51 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Imádom a gyerekeimet, nem putriban nevelem őket télen-szomjan, és eszemben sincs kirakni őket. Vegyél vissza ebből a stílusból!!!!!

2018. aug. 17. 12:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!