Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Kiket avattatok be abba, hogy...

Kiket avattatok be abba, hogy abortuszotok lesz? Legjobb barátnőnek ilyen esetben elmondanátok?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm 4 évvel idősebb nálam, születésem óta ismerjük egymást. A családjaink jóban vannak, szóval konkrétan mellette nőttem fel, napi kapcsolatban vagyunk. Viszont neki már van egy lassan két éves kislánya, és jelenleg ismét terhes. Ők a barátjával/élettársával nagyon családcentrikusak, 3-4 gyereket szeretnének. Ezért sem tudom, hogy beavassam-e őt abba, hogy én nem vállalom ezt a terhességet... Egyelőre csak az orvosom és az anyukám tudja, de a legjobb barátnőm már többször mondta, hogy látszik, hogy van valami, amit nem mondok el neki és nem érti, hogy miért.

Csak kicsit kellemetlen, hogy ők azon vannak, hogy minél több gyerekük legyen, én pedig nem akarok anya lenni.

2018. febr. 20. 15:41
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
18%
Van aki kitagadja, nekem spec ezzel nincs bajom, HA tényleg az, nem pedig divatbzi. Az abortusz pedig valóban döntés illetve életszemlélet kérdése. Ha nekem ez nem fér bele, akkor nem fér bele, bárhogy is erőlködtök. És nem vagyok ezzel egyedül, bármennyire is rossz ezt olvasni.
2018. febr. 21. 17:05
 32/36 anonim ***** válasza:
0%
Mi késztet arra, hogy elmondd neki? Mit remélsz attól, hogy megosztod vele a dolgot? Segítségre van szükséged? Ő elvi alapon viszonyul az abortuszhoz? Ellenzi?
2018. febr. 21. 17:30
 33/36 anonim ***** válasza:
88%

30# 31#

Nem arról van szó, hogy van vagy nincs jodog tenni valamit. Csak ilyenkor nem tudom, honnan a felsőbbrendűség érzésetek, hogy jobbak vagytok egy "abortuszosnál", amikor adott esetben simán hátat fordítanátok annak, aki számít rátok, csak mert nem gondolkodik úgy, mint ti. És itt az elvek nem abban térnek el, hogy mind elítéljük-e a gyilkosságot, hanem abban, hogy szerintetek gyilkosság, az "ellentábor" szerint meg nem. Kb olyan, mintha azért haragudnál meg valakire, mert nem keresztény.... Érdekes kis népség vagytok.

2018. febr. 21. 19:55
 34/36 anonim ***** válasza:
80%

Nem is értem mire fel tartja magát itt bármelyik gyilkosozó többnek egy abortuszon átesett nőnél, mikor gond nélkül kitagadná adott esetben a saját anyját, testvérét, lányát, csak mert az másképp éli a tulajdon eletet, mint ahogy ő azt jónak látja. És a legszanalmasabb, hogy ezek az emberek papolnak erkölcsről meg értékrendről....Atyaég. :D

Itt nem egy elvetemült, pszichopata tömeggyilkosról van szó, aki jókedvéből halomra gyilkolja az embereket, mindezt széles vigyorral és élvezettel, akit nem mellesleg az emberek 99%-a elítél, hanem egy szamotokra tök ismeretlen nőről, (akinek nem ismeritek az életet, nem tudjatok a körülményeket), aki szimplán él a természet adta jogával és úgy meri élni az eletet, ahogy neki megfelel, nem úgy ahogy azt masok elvárnák...

Minek kéne ellenség, mikor ilyen “barátai” vannak az embernek.

2018. febr. 21. 20:50
 35/36 anonim ***** válasza:
28%
Természet adta joga az abortusz??? Mondd el nyugodtan, de magad is pontosan látod a helyzet faramuciságát! Ő értékeli a gyermeket, te nem. Ennyi.
2018. febr. 22. 14:14
 36/36 anonim ***** válasza:
Elmondtad? Mit mondott?
2018. febr. 26. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!