Kiket avattatok be abba, hogy abortuszotok lesz? Legjobb barátnőnek ilyen esetben elmondanátok?
A legjobb barátnőm 4 évvel idősebb nálam, születésem óta ismerjük egymást. A családjaink jóban vannak, szóval konkrétan mellette nőttem fel, napi kapcsolatban vagyunk. Viszont neki már van egy lassan két éves kislánya, és jelenleg ismét terhes. Ők a barátjával/élettársával nagyon családcentrikusak, 3-4 gyereket szeretnének. Ezért sem tudom, hogy beavassam-e őt abba, hogy én nem vállalom ezt a terhességet... Egyelőre csak az orvosom és az anyukám tudja, de a legjobb barátnőm már többször mondta, hogy látszik, hogy van valami, amit nem mondok el neki és nem érti, hogy miért.
Csak kicsit kellemetlen, hogy ők azon vannak, hogy minél több gyerekük legyen, én pedig nem akarok anya lenni.
Aranyos, hogy azt hiszed majd a te barátaid nem csinálnak semmi olyat, amit te elitelsz. Ezt NEM tudhatod előre. Bárki kerülhet olyan helyzetbe, mikor úgy érzi inkább az abortuszt választana. Még az is, akiről te nem hiszed, úgyhogy köszönjük a napi jóslatodat, de nyilatkozz olyanról, amit biztosan nem tudod.
Vagy te talán úgy indítod a “barátságot”, hogy volt-e abja az illetőnek és kifaggatod, hogy valaha döntene-e úgy h ábrán megy??
Ugyanmar.
A saját vérét pedig továbbra sem öli meg senki, aki abortuszra megy, tehát ennek a mondatnak aemmi értelme.
A legjobb barátnőm 20 évesen terhes lett, szó sem volt róla, hogy ne tartaná meg. Egy másiknak terhesparája volt 25 évesen, nem tervezte, de eszébe sem jutott nem megtartani, végül sajnos elvetélt. Mindkettejük mellett ott álltam.
Nyilván olyanokkal barátkozok aki hasonló világképpel és értékrenddel rendelkezik mint én, soha egyik barátom vagy családtagom sem fogadta el az abortusz, és gyilkosságnak tartják.
Tőlem úgy gondolkodsz ahogy akarsz, én is így teszem. A kérdező feltett egy kérdést, én válaszoltam rá.
És légyszi, ne Te döntsd el helyettem, hogy mit tarthatok gyilkosságnak és mit nem, köszi! :)
A legjobb barátnőm nézte meg velem a tesztet, ő volt ott velem, mikor megtudtam, hogy terhes vagyok. Utána elmondtam a barátomnak, majd a legjobb barátnőm anyukájának.
A legjobb barátnőm és az anyukája csináltak velem végig azt az időszakot, a barátom meg lesz*rt.
A családomban senki nem tudja a mai napig.
Nem, csak magas az érzelmi intelligenciája, és okosabb, mint itt azok, akik képesek eldobni egy barátságot azért, mert valaki olyan döntést hoz, ami másnak nem opció.
Én hálát adok az égnek, hogy nem olyan barátaim vannak, mint ti, mert értetek aztán egy picit sem kár. :) Ti meg a tulajdon anyátokat és testvéreteket is kitagadnátok, ha abortuszra menne. Na, nekem meg ez nem fér bele az értékrendembe. Egy-két ember nem tudom minek hiszi magát, hogy pálcát törhet valaki felett, de ismétlem: értetek egy könnycseppet sem ejtenék. Pont annyit ér az ilyen "barát" az én szememben, mint a tiétekben egy abortuszos. Gyalázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!