Ilyen esetben elmondanátok a párotoknak, hogy abortuszra mentek?
A barátom kb. 8 éve akar gyereket, a volt feleségével éveken át próbálkoztak, eredménytelenül.
Köztünk még sosem jött szóba a babatéma, egyrészt, mert én fiatal vagyok még ehhez, plusz rendesen csak fél éve vagyunk még együtt.
Viszont tegnap megtudtam, hogy terhes vagyok és nem tudom, hogy megmondjam-e neki. Nem fogom megtartani, de tudom, hogy a barátomnak ez a legnagyobb vágya. Hiszen az anyagi dolgok nem jelentenek neki akadályt és mondta, hogy egy saját gyerekkel teljes lenne az élete... Ezzel mintha összetörném valamennyire a szívét, hogy közlöm, hogy lehetne, de miattam nem...
Nem. Olyan nincs, hogy ő ne szenvedjen, de te egyedül maradj a titkoddal, a lelkeddel, a következményekkel, stb.
Nem áldozzuk fel magunkat ilyen szinten. Nem ez a nő dolga. Mondd el neki, őszintén, hogy ezt és ezt fogod tenni, ezen érvek miatt.
21 évesen nem vagy annyira fiatal,hogy ezért ne vállald be.Oké,ma 40 évesen divat szülni,de nem azt jelenti,hogy ez a teljesen normális...Nem védekeztél,ez a te felelősséged,de nem egyedül a te problémád.
A pasi,ha megtudja,hogy a tudta nélkül elvetetted a gyerekét,biztosan kidob.Ha nem tudja meg(ami mégnagyobb szemétség),akkor van esélyed megtartani a pasit.De ha nem tartod annyira,hogy ha már így alakult,megszüld a gyerekét/gyereketek,nem hiszem,hogy olyan nagy a szerelem,sőt,nem sok idő lehet hátra a kapcsolatotokból,már csak abból kiindulva is,hogy titkolózol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!