Ilyen esetben elmondanátok a párotoknak, hogy abortuszra mentek?
A barátom kb. 8 éve akar gyereket, a volt feleségével éveken át próbálkoztak, eredménytelenül.
Köztünk még sosem jött szóba a babatéma, egyrészt, mert én fiatal vagyok még ehhez, plusz rendesen csak fél éve vagyunk még együtt.
Viszont tegnap megtudtam, hogy terhes vagyok és nem tudom, hogy megmondjam-e neki. Nem fogom megtartani, de tudom, hogy a barátomnak ez a legnagyobb vágya. Hiszen az anyagi dolgok nem jelentenek neki akadályt és mondta, hogy egy saját gyerekkel teljes lenne az élete... Ezzel mintha összetörném valamennyire a szívét, hogy közlöm, hogy lehetne, de miattam nem...
Én férfiként azt gondolom, hogy ha a nő meg akarja tartani, akkor mindenképp azonnal szólnia kell - az ugyanis a férfi számára is kötelezettségekkel jár. Ha nem, nos akkor is úgy helyes egy kapcsolatban, ha megbeszéli velem, de ez azért egy más kategória.
(egyébként nálunk hasonló korkülönbség van, 17/33-ként kezdtük anno)
Kedves Kérdező!
Sikerült egy igen nehéz helyzetbe kerülnöd.
Érthető, hogy nem könnyű eldönteni mi legyen a következő lépés.
Bátran belevágtál ebbe a kapcsolatba. Te tudod, hogy miért.
Igen belsőséges viszonyba kerültél vele a tested legrejtetteb zugába engedted, tehát megbíztál benne, és bizonyára Ő is megbízik benned.
A kérdésedben szerintem benne van a válaszod is. Pontosan tudod, hogy mi lenne vele szemben a fer.
Az életed egyik legmeghatározóbb döntése előtt állsz.
Bárhogyan döntesz a tükörben mindig szembe kell majd nézned magaddal.
Az emberek annyira szeretik ezt a sorrendet választani: előbb szex majd esetleg valamikor házasság, hát ez a buktatója.
Egy ismerkedés, majd házasság amit azért vállalnak, hogy a másik boldogságáért fáradjanak ott egy fogantatás már tervezett, és áldás. Jó esetben egymás boldogításáért vagyunk párkapcsolatban, különben kihasználók, vagy kihasználtak vagyunk.
Hozz jó döntést, olyat amivel a szíved is egyetért!
Szeretettel 1Léna
Haha :D
Mindenkit lehúznak a p*csába XD
Ne csak a kezeket nyomd, beszéljük meg, mi nem tetszik?
65-ös voltam. Mi nem tetszett benne, kedves lehúzó?
... hát igen, ősi igazság, hogy lakva ismeri meg az ember a másikat...
Kérdező, egyébként együtt éltek?
De ha nem dolgoztál még egy napot sem miből van házad meg kocsid??
Kérdésedre is válaszoljak:igen elmondanám.Miért??Mert köze van hozzá.
77-es:ja igen így könnyű hencegni ha a szülőktől van kocsi,ház.igen nem is ezzel van gond hanem a hozzáállásával.Mindegy így is úgy is rossz döntése lesz.
Ha megtartja,ha nem.Puff
Hát izé...a ház, kocsi azután került szóba, hogy "kedves" válaszadók azzal támadták be a Kérdezőt, hogy biztosan a pénzéért van a párjával, nem ő kezdett dicsekedni vele...
Elég visszataszító ez a "ha van sapka, ha nincs sapka" hozzáállás a Kérdezőhöz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!