Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ilyen esetben elmondanátok a...

Ilyen esetben elmondanátok a párotoknak, hogy abortuszra mentek?

Figyelt kérdés

A barátom kb. 8 éve akar gyereket, a volt feleségével éveken át próbálkoztak, eredménytelenül.

Köztünk még sosem jött szóba a babatéma, egyrészt, mert én fiatal vagyok még ehhez, plusz rendesen csak fél éve vagyunk még együtt.

Viszont tegnap megtudtam, hogy terhes vagyok és nem tudom, hogy megmondjam-e neki. Nem fogom megtartani, de tudom, hogy a barátomnak ez a legnagyobb vágya. Hiszen az anyagi dolgok nem jelentenek neki akadályt és mondta, hogy egy saját gyerekkel teljes lenne az élete... Ezzel mintha összetörném valamennyire a szívét, hogy közlöm, hogy lehetne, de miattam nem...

2017. máj. 30. 16:23
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/118 anonim ***** válasza:
28%

Akárhonnan nézem, a kérdező merő önzésből nem tartja meg a babát. Lenne miből felnevelni, nem a semmire szülne. Azért képes eldobni a saját gyerekét, mert neki kényelmetlen lenne néhány évig? Le kellene mondani a bulikáról meg a semmiben létezésről? Rohadtul mindegy, hogy még nem született meg ez a baba, de él, létezik.

Az ő érdekeit ki nézi??? Ha a nyuszikának nem volna kedve nevelgetni, apuka szívesen megtenné, gondolom. Rohadt felelőtlen, önző dögök esnek gond nélkül teherbe, na itt a probléma. Aztán ha nem tetszik, gyorsan megszabadulnak tőle.

Kérdező, én a pasas helyében úgy dobnálak ki, hogy a lábad nem érné a földet. Egy jó nagy verést, azt érdemelnél, hátha helyreállna az a hülye fejed!

2017. jún. 2. 07:59
 92/118 anonim ***** válasza:
83%

Te se erdemelnel kevesebbet.

Nem lehet gyereked vagy miert vagy ilyen?

Az anyagiak fontosak, de az , hogy az erzelmi biztonsag is meg legyen amellett nem lehet elhaladni. Senkinek nem kotelezo szulnie, szerencsere.

2017. jún. 2. 08:19
 93/118 A kérdező kommentje:

Nem hencegésből írtam le, hogy van autóm, lakásom és támogatnak a szüleim. Hanem mert már kezdődött, hogy k..va vagyok és csak a pénze érdekel a páromnak. Nem fogok bólogatni csendben, hogy igen igen, a szép kocsija vonzott,meg a hatalmas ház, mikor ezek nekem is vannak.

Amúgy tegnap megbeszéltük az egészet, elmondtam az érveimet és hogy egyáltalán nem vagyok ilyen fiatalon kész arra, hogy mindent feladjak hirtelen.

2017. jún. 2. 08:45
 94/118 anonim ***** válasza:
45%

Kérdező, a #87-ben pont erre mutattam rá az "etika-bajnokoknak", gyorsan le is húzták...

Ne foglalkozz az ilyen emberekkel, ruppót nem ér a véleményük, nem tűnik fel számukra, hogy aminek a tetején önérzetesen hirdetik az igéjüket, az nem piedesztál, hanem szemétdomb...

Örülök, hogy sikerült beszélnetek a témáról, ez így korrekt.

2017. jún. 2. 08:56
 95/118 anonim ***** válasza:
76%

Kérlek, tételesen sorold el mindazokat a döntéseidet, melyek megnehezítették az életedet, ám te merő önzetlenségből vállaltad azokat, úgy, hogy neked abból semmilyen jó nem szárazik!

Hallgatlak .... ja, hogy egy sincs. Akkor kuss.

2017. jún. 2. 08:57
 96/118 anonim ***** válasza:
68%

Tökéletesen példázod, hogy vannak olyanok, akik szerint csak pénz kell egy gyerek felneveléséhez, de amint látszik, abból, amit írtál: sokkal többre (lenne) annál szükség.

Hála istennek,hogy nincs az ismerőseim között ilyen szűkagyú, beleszólós, szemellenzős hülye, aki erkölcsnek hívja a mások életébe való beleugatást.

2017. jún. 2. 09:00
 97/118 A kérdező kommentje:

pinkygreen igazán kulturált választ írt, biztosan átlátja a helyzetemet, vagy nagyon közeli barátom, azért ítélkezik ennyire.

Igen, most támogatnak a szüleim, nincsenek anyagi gondjaim. De kétlem, hogy ez azután is megmaradna, hogy közlöm, gyerekem lesz egyetemistaként, 0 munkaviszonnyal. Hiszen nem azért taníttattak, fizették a különórákat, külföldi tanulmányaimat, hogy semmit ne kamatoztassak belőlük. Mert valljuk be, az orvosi nem az az egyetem, ahová az ember bemegy gyorsan vizsgázni, amíg a baba otthon alszik és kipuskázza telefonból a válaszokat.

És lehet, hogy most még lelkes lenne a párom, de a feleségét is megcsalta velem, semmi garancia nincs arra, hogy 1-2 év múlva nem un rá erre a "babázzunk" témára és akkor tényleg ott leszek tök egyedül, egy gyerekkel és mehetnék a szeretetszolgálathoz kuncsorogni. Mert bármilyen hihetetlen, a munkahelyek sem kapkodnak a végzettség nélküli, kisgyerekes, egyedülálló anyukákért.

2017. jún. 2. 09:04
 98/118 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező, NEM tartozol indoklással a "magzatvédő"-bandának... (meg láthatod, ha valamire írsz indokot, abba úgyis belekötnek, az ő világuk az embrió meg a szülés körül forog)

Meg egyébként is, akinek az "etikája" szerint egy embrió fontosabb a párjánál - ha férfi, ha nő - attól jobban jár az ember, ha megszabadul. Minél hamarabb, annál jobb...

2017. jún. 2. 09:10
 99/118 anonim ***** válasza:
29%

Csak egy kérdésem lenne 94,95,96,98

Ti élvezitek,hogy szítjátok a tűzet??

Itt adjátok le a napi stresszt??

Mert másra nem jó a válaszotok

2017. jún. 2. 09:24
 100/118 anonim ***** válasza:
57%

#99, szerintem eltévesztetted a címzést... ezt a kérdést a "terhesség MEGSZAKÍTÁSA" topicba nyálverni, tüzet szítani járó "magzatvédők"-től kellene megkérdezned...

(a #87-re meg nyugodtan reagálhatsz...)

2017. jún. 2. 09:33
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!