Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ilyen esetben elmondanátok a...

Ilyen esetben elmondanátok a párotoknak, hogy abortuszra mentek?

Figyelt kérdés

A barátom kb. 8 éve akar gyereket, a volt feleségével éveken át próbálkoztak, eredménytelenül.

Köztünk még sosem jött szóba a babatéma, egyrészt, mert én fiatal vagyok még ehhez, plusz rendesen csak fél éve vagyunk még együtt.

Viszont tegnap megtudtam, hogy terhes vagyok és nem tudom, hogy megmondjam-e neki. Nem fogom megtartani, de tudom, hogy a barátomnak ez a legnagyobb vágya. Hiszen az anyagi dolgok nem jelentenek neki akadályt és mondta, hogy egy saját gyerekkel teljes lenne az élete... Ezzel mintha összetörném valamennyire a szívét, hogy közlöm, hogy lehetne, de miattam nem...

2017. máj. 30. 16:23
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/118 anonim ***** válasza:
18%

Nem nem tévesztettem el a ház számot 100-as.

Csak egymás mocskolodásának nincs értelme.

Ja de a lepontozás az nagyon megy.bár a franc foglalkozik már vele

Ja igen 87-re a válaszom tényleg csak a mocskolódás megy .indok egyszerű sok kamu kérdés van .régen nem volt ilyen.az se volt igazán divat,hogy a kérdezőt vagy a válaszokokat igy meg úgy lehordjuk.ezt nem igazán értem.pár éve ilyen nem fordult elő

2017. jún. 2. 09:45
 102/118 anonim ***** válasza:
21%

Én egy rohat szóval se mondtam,hogy tartsa meg a kérdező a babát.Én se tartanám meg szerintem fél éves kapcsolatnál.

Nekem konktétan a hazugság nem volt elfogadható(és már bocs kérdező de hencegésnek tűnt szerintem nem csak nekem)

Az biztos elgondolkodnék kérdező,hogy hogyan folytassam ezzel a férfival a további életem.ez nem bántás volt részemről

2017. jún. 2. 10:02
 103/118 anonim ***** válasza:
40%
Jo lenne ha eltakarodnanak innen azok aki nem a kerdesre valaszolnak. A magzavedok menjenek az arrol szolo topikokba mocskolodni. A kerdes arrol szolt, hogy elmondanad vagy nem? Nem arrol,hogy menjen-e abortuszra, nem az anyagi helyzeterol es nem arrol, hogy minek van a parjaval.
2017. jún. 2. 10:18
 104/118 anonim ***** válasza:
12%
Most arrol fogok irni, h neked h lenne jobb. Az egy teljesen mas kerdes h szerintem joga van tudni. De most rad fokuszalok.Szerintem mondd meg, mert nagyon nehez lesz egyutt elni tovabb a kapcsolatot ezek utan. Marmint neked. Az abortusz amugy sem egyszeru lelkileg. De ha szeretesz egy ferfit es ilyen korulmenyek kozott mesz el a mutetre (tudod h az o almat, vagyat, gyereket kapartatod ki konkretan, mert ez fog tortenni ha oszinte vagyok), akkor vegig azt fogod erezni h elarultad ot. Nem ismerlek, de most belegondoltam es en elpusztulnek a buntudattol, es mint egy megcsalast is, en nem birnam ugy folytatni. Szoval beszeld meg vele, mar csak magad miatt is.
2017. jún. 2. 13:48
 105/118 anonim ***** válasza:
27%

Ha titokban elveteted, es egyutt maradtok mert o az igazi, egyszer ugyis ki fog bukni beloled, nem fogod tudni titokba tartani. Egy eleten at hordozni ezt a titkot.. ujjj...akarod ezt? En nem vallalnam be.

Ha elmondod neki az ab elott még, atbeszelitek, egyutt sirtok, stb: vagy atgondolod es megtartod, vagy nem gondolod meg magad es ugy kidob teged mint a sicc. Ez a harom alternativa van. Szerintem az elso, amit te tervezel az nagyon nyomaszto.

2017. jún. 2. 13:59
 106/118 anonim ***** válasza:
31%
#104 "Most arrol fogok irni, h neked h lenne jobb." - és csak pont arról nem írtál, hogy a Kérdezőnek hogy lenne jobb (szerinted)...
2017. jún. 2. 14:26
 107/118 anonim ***** válasza:
20%

Attól még teljesen jól alszom,hogy kikapartatja a gyerekét,csak elmondtam a véleményem,miért önző.

Én úgy tartom etikusnak,ha elmondja a másiknak legalább.Megtette,a többi már az ő dolguk.

Igaza van,ha a szülei tartják el,ne tegye tönkre az ő életüket is.Ebből a szempontból igaza van,de ez egy terhesség megszakítós topic,miért ne lehetne érvelni az elvetetés ellen is,még ha nem is ez volt az eredeti kérdés?!

Ő is a pénzzel jött,szóval igen kell pénz a gyerekvállaláshoz,meg még egyéb morális,mentális dolgok,amik a kérdezőnek nincsenek meg.Szóval számít a pénz a kérdezőnek is.Nem magát tartja el.

Csak azt nem értem,ha veled csalta meg a feleségét,te is tudtad,hogy nem egy hűséges típus,ráadásul sokkal idősebb pasi,hogyan nem figyeltél jobban a védekezesre??Mi és Tesómék Duplán védekeztünk,mikor fontos egyetemi éveink voltak.De ez már a mi lett volna ha.

Aki a kérdezőt védi,és azokat szidja,akik "magzatvédők",azok nem ítélkeznek,minősítenek és nem a kérdésre válaszolnak??De.Szóval hagyjuk már.

(Ja és azt hittem,aki orvos/orvos lesz,annak az élet védelme a célja.Ezért tartunk itt,ahol,de ez már egy másik történet...)

31/N 2 gyermekkel,77#

2017. jún. 3. 06:02
 108/118 anonim ***** válasza:
26%
Mond el neki, hogy eldönthesse hogy ezután is veled akar-e maradni vagy keresni magának egy nőt akivel hasonlóak a terveik.
2017. jún. 4. 19:50
 109/118 anonim ***** válasza:
21%
"(Ja és azt hittem,aki orvos/orvos lesz,annak az élet védelme a célja.Ezért tartunk itt,ahol,de ez már egy másik történet...) " - az ötösöm jönne így be a lottón... na pont erre írtam a #98-at...
2017. jún. 4. 20:46
 110/118 anonim ***** válasza:
22%
Utolsó ha ez így lenne nem lenne orvos aki vállalná a kényelem abortuszt (tehát amire nincs jó ok, mint agy vagy magzat betegsége)
2017. jún. 4. 20:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!