Micsoda nagyszerű kommentek! Gratulálok!
7 hetesen sajnos. Bár nem kérdezted...leírom, szörnyű emlék, soha nem fogom elfelejteni, egyiket sem, mert kettő volt. Az első az spontán ab, csak műtéti úton kellett befejezni, de ugyanaz a folyamat. A második három gyerek után. A legkisebb volt egy éves akkor és mindhárom császármetszés volt. Nagyon féltem megtartani a terhességet plusz költöztünk átmenetileg a szüleimhez két 10 nmes szobába öten, mert építkezésbe fogtunk. Emiatt a szívem hasadt bele, de nem tartottam meg. Nem tudtam normálisan védekezni...óvszeres baleset volt, aztán elmentem esemény utáni tablettáért, de a 160-as vérnyomásom miatt lebeszéltek róla, hogy bevegyem.
Jajj mennyi nagy okos van itt, akik nagyon ügyesen tudnak ítélkezni, persze teljesen ismeretlenül... Ennyi telik tőlük, más egyéb nem. Hallottatok védekezés MELLETTI teherbeesesrol??! Azta, biztos ez új nektek, de igen bizony, van aki védekezés mellett lesz terhes, kedves “Nem, mert én tudok védekezni” okostojás.
És SENKI nem öl meg senkit abortusz során, ez egy teljesen legális műtét, amire minden nőnek joga van a 12.hetig, ha tetszik ez sokaknak, ha nem. Nem is értem egyesek mégis mit képzelnek magukról, hogy akik itt válaszolnak és leírják saját tapsztalataikat és történetüket, azoknak kezdenek predikalni, hogy így-úgy-amúgy. Ne tudjatok már jobban a másiknál, hogy neki mi volt a jó és mi nem és mit érez vagy mit nem!!
Ja és 9 hetesen volt, védekezés mellett kedves ítélkezők...
Nem volt abortuszom nekem sem, de nem kéne itt ítélkezni!
Ja és 11 hetes terhes vagyok ( kimozdult mirena spirál mellett fogant baba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!