Mennyi lehet egy abortusz? Hogy lehet kevesebbert elvetetni?
Ti mar aztan vagytok kritizalo es kivancsiak...
Szoval 2017.01.en jottem ossze vele. 2017.03.an ossze koltoztunk mert nagy volt koztunk a tavolsag (300km). Aztan a volt baratnoje bortonbe juttata. Addig semmi baj nem volt vele. November vegen kiszabadult. Decemberbe talalkozgatunk, es 24.en osszekoltoztunk. Januarba megjott a menstruaciom de erdekessen. Azt hittem terhes vagyok. Aztan januar kozepen bekattant es agressziv lett. A lanyomat bantani akarta de nem hagytam. Ez volt januar vegen (hogy bantani akarta a lanyom). Februarba elhagytam megszoktem tole. 6hetes terhes voltam. Februar 28.-an voltan 6hetes. Nem vedekeztunk igen mert majdnem egy eve ismertem es nem volt bekattanva normalis volt. A borton megbolonditota vagy nem tudom. Most kedden voltam abortuszon ami 11 300ft volt. De jobb ha nem kottotok belem. Mert az egy elet volt. Es a lanyomnak semmi baja. Nem tudtam hogy befog kattani es semmirol sem. Beken lehet hagyni foleg a fikazasotokal. A velemenyteket meg tartsatok magatokba. Segitseget kertem nem velemeny osztast. Na most eltunnok egy napra megint legy 5oldal amin lehordtok. Mert ilyen a mai vilag. En 24 evesen tetten ezt amit rohadtuk meg bantam. Nem ugy mint a mai 12 evesek szulnek ahhoz meg mindenki ir hogy segitsen. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!