Szimo0327 kérdése:

Mennyi lehet egy abortusz? Hogy lehet kevesebbert elvetetni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Terhes vagyok. Sajnos fogamzasgatlo mellett is teherbe estem. Van mar egy 3 eves kislanyom. Akitol terhes vagyok vissza ment a volt baratnojehez. En lekoltoztem a szuleimhez. Egy picike szobaba lakom a lanyomal es osszesen annyi penzt kapok amennyit a lanyonra adnak. Nagyon rossz az anyagihelyzetem. De sajnos ez a baba nem tuddna megmaradni es felnevelkedni. Szuleim tamogatnak. De ok se allnak anyagilag ugy hogy meg eegy kisbabaval tudnanaj segiteni. Szoval azt szeretnem megtudni hogy lehetne megoldani hogy ne kelljen 29 000ft-ot fizetnem. Ha valaki tudd segiteni nagyon megkoszonom :)
2018. febr. 13. 00:05
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem fordulj a védőnőhöz.
2018. febr. 14. 23:14
 42/45 anonim ***** válasza:
Na mizujs kérdező? Sikerült valamerre haladnia a dolognak?
2018. febr. 19. 12:37
 43/45 A kérdező kommentje:

Ti mar aztan vagytok kritizalo es kivancsiak...

Szoval 2017.01.en jottem ossze vele. 2017.03.an ossze koltoztunk mert nagy volt koztunk a tavolsag (300km). Aztan a volt baratnoje bortonbe juttata. Addig semmi baj nem volt vele. November vegen kiszabadult. Decemberbe talalkozgatunk, es 24.en osszekoltoztunk. Januarba megjott a menstruaciom de erdekessen. Azt hittem terhes vagyok. Aztan januar kozepen bekattant es agressziv lett. A lanyomat bantani akarta de nem hagytam. Ez volt januar vegen (hogy bantani akarta a lanyom). Februarba elhagytam megszoktem tole. 6hetes terhes voltam. Februar 28.-an voltan 6hetes. Nem vedekeztunk igen mert majdnem egy eve ismertem es nem volt bekattanva normalis volt. A borton megbolonditota vagy nem tudom. Most kedden voltam abortuszon ami 11 300ft volt. De jobb ha nem kottotok belem. Mert az egy elet volt. Es a lanyomnak semmi baja. Nem tudtam hogy befog kattani es semmirol sem. Beken lehet hagyni foleg a fikazasotokal. A velemenyteket meg tartsatok magatokba. Segitseget kertem nem velemeny osztast. Na most eltunnok egy napra megint legy 5oldal amin lehordtok. Mert ilyen a mai vilag. En 24 evesen tetten ezt amit rohadtuk meg bantam. Nem ugy mint a mai 12 evesek szulnek ahhoz meg mindenki ir hogy segitsen. Ennyi

2018. márc. 9. 00:06
 44/45 anonim ***** válasza:
69%
A lényeg, hogy a dolog meg oldódni látszik.
2018. márc. 9. 01:53
 45/45 A kérdező kommentje:
Mar megoldodott. Latni se akarom tobbet. Edesanyamek meg ide se engedik. Mar van ujj aldozata. Azt meg oldjak meg
2018. márc. 9. 10:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!