Szimo0327 kérdése:

Mennyi lehet egy abortusz? Hogy lehet kevesebbert elvetetni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Terhes vagyok. Sajnos fogamzasgatlo mellett is teherbe estem. Van mar egy 3 eves kislanyom. Akitol terhes vagyok vissza ment a volt baratnojehez. En lekoltoztem a szuleimhez. Egy picike szobaba lakom a lanyomal es osszesen annyi penzt kapok amennyit a lanyonra adnak. Nagyon rossz az anyagihelyzetem. De sajnos ez a baba nem tuddna megmaradni es felnevelkedni. Szuleim tamogatnak. De ok se allnak anyagilag ugy hogy meg eegy kisbabaval tudnanaj segiteni. Szoval azt szeretnem megtudni hogy lehetne megoldani hogy ne kelljen 29 000ft-ot fizetnem. Ha valaki tudd segiteni nagyon megkoszonom :)
2018. febr. 13. 00:05
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
83%
Kérhetsz méltányossági alapon segélyt vagy mit ( nem tudom pontosan)
2018. febr. 13. 00:17
 2/45 anonim ***** válasza:
91%
Akitől terhes vagy, azzal fizettesd ki, fizet is majd, mint a katonatiszt - vagy különben fizethet tartásdíjat.
2018. febr. 13. 00:21
 3/45 anonim ***** válasza:
83%

Forradalmi ötletem van. Dolgozz. Akkor a lányodnak se kellene minimálon tengődnie azért, mert egyszer már sikeresen a büdös nagy semmire szültél.

Amúgy az előző jó tippet adott, fizesse ki a fickó ha nem akar élete végéig havonta gyerektartást csengetni és barátnőnek magyarázkodni.

2018. febr. 13. 05:32
 4/45 anonim ***** válasza:
89%
A védőnő nem mondta el?
2018. febr. 13. 06:26
 5/45 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy 3 évesen már ovis a lányod, bőven mehettél volna dolgozni s akkor nem csak segélyt kapnál.
2018. febr. 13. 06:50
 6/45 anonim ***** válasza:
75%

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__9060..

Itt még azt írtad, hogy nem védekeztek.

Azóta eltelt egy hónap.

Gondolom, voltál védőnőnél, aki elmondta a lehetőségeid. Ha nem mondott semmit, ami miatt te olcsóbban tudod megúszni, akkor így jártál.

Vagy összeszeded az árát (szorít az idő) vagy megszülöd és lemondasz róla.

2018. febr. 13. 07:33
 7/45 anonim ***** válasza:
64%

három éves gyerek már ovis kéne, hogy legyen, és akkor tudnál dolgozni.

amúgy meg a pasitól kérjél pénzt szépen

és inkább dolgozz, a lábad zárd össze

2018. febr. 13. 08:29
 8/45 anonim ***** válasza:
64%

Ohh, anyám. Eltelt egy hónap és még negm intéztél semmit??

3éves mellett, hogyhogy nem dolgozol??

24évesen,egy gyerekkel nyugodtan lehetne használni is az agyadat!

2018. febr. 13. 09:08
 9/45 anonim ***** válasza:
37%

Betöltött 3 év szeptemberétől ovi köteles. Vagyis ha szept. 10én lesz 3 éves akkor a rá következő szeptember 1től.

Nem is ez a lényeg. Bölcsi és mini csoport létezik. Munkalehetőség is akad, ha nem is egy mérnöki fizetés, de több, mint a családi pótlék.

2018. febr. 13. 09:11
 10/45 anonim ***** válasza:
84%
A zseniális apától KÉRJ PÉNZT! Vagy vesd fel neki, hogy 20 évig fizeti a tartásdíjat.
2018. febr. 13. 09:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!