Szimo0327 kérdése:

Mennyi lehet egy abortusz? Hogy lehet kevesebbert elvetetni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Terhes vagyok. Sajnos fogamzasgatlo mellett is teherbe estem. Van mar egy 3 eves kislanyom. Akitol terhes vagyok vissza ment a volt baratnojehez. En lekoltoztem a szuleimhez. Egy picike szobaba lakom a lanyomal es osszesen annyi penzt kapok amennyit a lanyonra adnak. Nagyon rossz az anyagihelyzetem. De sajnos ez a baba nem tuddna megmaradni es felnevelkedni. Szuleim tamogatnak. De ok se allnak anyagilag ugy hogy meg eegy kisbabaval tudnanaj segiteni. Szoval azt szeretnem megtudni hogy lehetne megoldani hogy ne kelljen 29 000ft-ot fizetnem. Ha valaki tudd segiteni nagyon megkoszonom :)
2018. febr. 13. 00:05
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
47%
Fogamzásgátló, persze. Miért kell hazudozni? Én tudod mennyiért venném el? Min. 200.000 Ft!!! Aztán megtanulna minden hazudozó, felelőtlen gumit húzni!!!
2018. febr. 13. 09:24
 12/45 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező, az ilyen #11-féle provokátorokkal ne törődj...

Egyébként az önkormányzattól kkell rendszeres szociális segélyt igényelni, ha jogosult vagy rá, ennyi. Azzal rögvest harmadára csökken a fizetendő összeg.

2018. febr. 13. 10:00
 13/45 anonim ***** válasza:
30%

Utolsó, miért provokáció a fájó igazság? ::))

Ott hazudozik a linkelt kérdésben. És akkor akciós abortuszt akar...

2018. febr. 13. 10:03
 14/45 anonim ***** válasza:
37%

Akkor ismerkedj meg az igazsággal:

[link]

és 3 db tény a te fenti "igazságodról"

1, minden 100, fogamzásgátlót használó nőből évente 1 teherbe esik a tudomány állása szerint.

2, az általad sztárolt gumióvszer hatékonysága még rosszabb

3, a 200 eFt a te nedves álmod, még Bécsben sincs annyi, az ottani fizetések mellett...

2018. febr. 13. 10:17
 15/45 anonim ***** válasza:
83%
kérdező! mit mond a pasas? elmegy az idő, ha itt tesze-toszáskodsz. Menj és fenyegesd meg. vagy apa lesz.
2018. febr. 13. 10:24
 16/45 anonim ***** válasza:
40%
ma 10:03 - és remélhetőleg el is éri, hogy a magadfajta, a kérdezőt tanács helyett számon kérőket megüsse a lapos guta...
2018. febr. 13. 10:24
 17/45 anonim ***** válasza:
67%

14#

Január elején írt ki kérdést, ott áll feketén, fehéren, hogy nem védekeznek.

Most azt, hogy tabletta mellett esett teherbe.

Akkor vagy hazudozik, vagy havonta jár abortuszra.

Szerintem meg csak az a nagy büdös helyzet, hogy meg akarta fogni a szeretőjét egy gyerekkel, de az lelépett a gólyahírre, és most van egy hete intézni az abortuszt, meg összekaparni a 30 ezret.

Bocs, ha nem védem.

2018. febr. 13. 10:25
 18/45 anonim ***** válasza:
52%

"Január elején írt ki kérdést, ott áll feketén, fehéren, hogy nem védekeznek.

Most azt, hogy tabletta mellett esett teherbe.

Akkor vagy hazudozik, vagy havonta jár abortuszra." - nem tök mindegy a kérdés lényege szerint?

2018. febr. 13. 10:27
 19/45 anonim ***** válasza:
58%
Nem!!! Nem mindegy, ezért hiszitek azt, hogy hú de hamar teherbe lehet esni védekezés mellett. Lehet a francot. Nekem nem sikerült 25 év alatt sem. És sok-sok ismerősnek sem.
2018. febr. 13. 10:30
 20/45 anonim ***** válasza:
49%
#19, ott vannak az orvosi tények a #14-ben linkelve.
2018. febr. 13. 10:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!