Mennyi lehet egy abortusz? Hogy lehet kevesebbert elvetetni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Terhes vagyok. Sajnos fogamzasgatlo mellett is teherbe estem. Van mar egy 3 eves kislanyom. Akitol terhes vagyok vissza ment a volt baratnojehez. En lekoltoztem a szuleimhez. Egy picike szobaba lakom a lanyomal es osszesen annyi penzt kapok amennyit a lanyonra adnak. Nagyon rossz az anyagihelyzetem. De sajnos ez a baba nem tuddna megmaradni es felnevelkedni. Szuleim tamogatnak. De ok se allnak anyagilag ugy hogy meg eegy kisbabaval tudnanaj segiteni. Szoval azt szeretnem megtudni hogy lehetne megoldani hogy ne kelljen 29 000ft-ot fizetnem. Ha valaki tudd segiteni nagyon megkoszonom :)
1. Az abortusz jelenleg nem 29 ezer forint, hanem majdnem 40.
2. Arról, hogy milyen esetekben tudsz kedvezményt kapni, arról a CSVSZ-nél tudnak felvilágosítást adni.
2018. febr. 13. 12:57
32/45 anonim válasza:
Dec. 24-èn költöztél a pasidhoz, majd ezután meg akarta ütni a lányod, amely ütès téged ért vagy mi van??
Hallod, neked már azért is ingyen kéne járjon az abortusz, mert egy épkézláb mondatot se tudsz leírni! A felnőtt, felelős döntéseidről meg ne is beszéljünk!
Őszintèn mit csodálkozol, hogy bunkóznak veled?? Ezeket a döntéseket te hoztad, nyilván nem átgondolt döntések, de vállalhatnád értük a felelősséget, hogy igen is hülye voltál!
2018. febr. 13. 13:39
33/45 anonim válasza:
Egy hazudos kis khmmm. vagy.
Meg hogy edzesen combon rugtak. De ruhellem az ilyen kavarogepeket. Szegeny gyereked...
2018. febr. 13. 14:15
34/45 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy az időből is kifutottál, meg pénzed sincs rá, úgyhogy ebből nem lesz abortusz.
Ideje elgondolkodni, hogy hogyan tovább 24 évesen, két gyerekkel, egyedül, nulla jövedelmmel.
2018. febr. 13. 14:31
35/45 anonim válasza:
Igen, hallottam a pearl indexről, de ha igaz amit az itteni összes abortuszos állít hogy mind védekezés mellett lett terhes akkor megbízhatóbb ha nem védekezik az ember...
2018. febr. 13. 16:33
36/45 anonim válasza:
Add örökbe!
2018. febr. 13. 20:14
37/45 anonim válasza:
#35, aki nem esik teherbe védekezés mellett, az nyilván nem ír ide kérdést abortusz-témában... hiába vannak sokkal többen adott esetben, egy se fog terhesség vagy terhesség-megszakítás után érdeklődni... tudod, ahogy a panaszkönyvbe se írnak azok, akiknek nincs bajuk a bolttal, csak azok, akiknek bajuk van vele...
2018. febr. 13. 21:30
38/45 anonim válasza:
Aki fogamzásgátló mellett teherbe esik az nem szedi normálisan.Orvosi statisztika ide vagy oda, ha beveszed ahogy kell nem lesz kölköd. Azért mert a kérdésem töröltetted, akkor is nekem van igazam,és már látszik a többi válaszadó is kinevetni tud.Idegbeteg állattal felcsináltattad magad,most meg már késő.
2018. febr. 14. 00:19
39/45 anonim válasza:
senki sem neveti ki a kérdezőt! és borzasztó, hogy ilyen helyre születhet egy ember - aki egész életen át viselheti "apja" "anyja" felelőtlenségének nyomorúságát
2018. febr. 14. 00:37
40/45 anonim válasza:
37es, oké, de heti 10-15 ilyen kérdés biztos van. És arányaiban így sehogy sem jön ki a pearl index rátája.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!