Szimo0327 kérdése:

Mennyi lehet egy abortusz? Hogy lehet kevesebbert elvetetni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Terhes vagyok. Sajnos fogamzasgatlo mellett is teherbe estem. Van mar egy 3 eves kislanyom. Akitol terhes vagyok vissza ment a volt baratnojehez. En lekoltoztem a szuleimhez. Egy picike szobaba lakom a lanyomal es osszesen annyi penzt kapok amennyit a lanyonra adnak. Nagyon rossz az anyagihelyzetem. De sajnos ez a baba nem tuddna megmaradni es felnevelkedni. Szuleim tamogatnak. De ok se allnak anyagilag ugy hogy meg eegy kisbabaval tudnanaj segiteni. Szoval azt szeretnem megtudni hogy lehetne megoldani hogy ne kelljen 29 000ft-ot fizetnem. Ha valaki tudd segiteni nagyon megkoszonom :)
2018. febr. 13. 00:05
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
45%
Lehet, hogy annyira mondtak igazat, mint itt. Nagy dolog.
2018. febr. 13. 10:33
 22/45 anonim ***** válasza:
27%

18#

Szerintem az nem mindegy, hogy tervezett terhesség, bepalizni akart valakit, vagy védekezés mellett becsúszott. A kérdés szempontjából az se mindegy, hogy 6-7 vagy 10-11 hetes terhes, márpedig a kérdező már múlt hónap elején terhes volt, vagyis ki fog futni az időből napokon belül.

Az sem mindegy, hogy másban mekkorát hazudott? Lehet, hogy semmilyen módon nem jogosult kedvezményre, vagy több a bevétele, vagy nem is nő. Itt a gyakorin már semmi se biztos.

2018. febr. 13. 11:06
 23/45 anonim ***** válasza:
100%

Bocs az off-ért

De majdnem 11 hetes terhesség .

2018. febr. 13. 11:26
 24/45 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Ha ennyire akarjatok tudni akor elmeselem. Mert segitseg helyet csak bunkozni tudtok. December 24.-en lekoltoztem hozza januar kozepeig minden rendben volt vele a babat is akartuk. De utana a lanyom bohockodott es megakarta utni. Az utes engem ert 2heteg santitotam most meg mar nem tudom behajtani a labam. Ordibalt es lelkileg bantot minkett a srac. Rettegesbe voltunk mellette. Dolgozni nem.engedett. Tegnap szoktem meg tole. De a gyereket nem akarom megtartani. Es nem.is akarom latni tobbet soha. Tovabbi bunkosagaitokat dugjatok fel magatoknak. Inkabb a kerdesbe segitenetek :)
2018. febr. 13. 12:02
 25/45 anonim ***** válasza:
58%
segítettek, többen is! mi a szart vársz, már elnézést, hogy piinzt küldjenek neked?
2018. febr. 13. 12:05
 26/45 A kérdező kommentje:
Ja es a kislany marciusba tolti a 3mat de mar oviba kell iratni. Ezek higy bolcsode stb stb felesleges mert nem sokara ovoda neki. Ennyit akartam
2018. febr. 13. 12:05
 27/45 A kérdező kommentje:
Nem kritizalni kenne massikat ha nem szeoen megkerdezni.
2018. febr. 13. 12:06
 28/45 anonim ***** válasza:
43%
De basszus ha jól számoltam majdnem 11 hetes terhes vagy.jól számoltam?
2018. febr. 13. 12:17
 29/45 anonim ***** válasza:
2018. febr. 13. 12:24
 30/45 anonim ***** válasza:
72%
Ezzel a sztorival egy perccel se lettél jobb. Egy hónap együttélés után gyereket akartál szülni egy agresszív baromnak. Ehhez IS a csak gratulálni tudok.
2018. febr. 13. 12:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!