Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 53 éves anya,56 éves apa....

53 éves anya,56 éves apa. Megtartani a babát vagy sem?

Figyelt kérdés

Összes genetikai vizsgálat el lett végeztetve, elvileg egészséges. Nyilván nem tervezett terhességről van szó. Ill. mit befolyásol terhesség, szülés szempontjából, hogy az anyának újabban elég sok gondja van a csípőizületével (gyógytornára jár)?

Normális válaszokat légyszíves!

2017. aug. 5. 23:42
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
46%

#37, és ha mégse, kinél és mikor lehet reklamálni?

Egyébként ez a kérdés szerintem így vagy úgy, de már eldőlt, tök felesleges a vallási kampány.

2017. aug. 11. 12:45
 42/42 anonim válasza:
62%

Én nem tartanám meg. Szerintem túl idősek vagytok már hozzá, a gyerek viszonylag fiatalon fog elveszíteni titeket, ennek nem tenném ki. Sok energia kell hozzá.

Ez a ti döntésetek, egészséges a kisgyerek, ez fontos :)

Ha úgy döntötök, hogy megtartjátok, akkor Sok boldogságot és a legjobbakat kívánom Nektek!

2017. aug. 13. 14:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!