53 éves anya,56 éves apa. Megtartani a babát vagy sem?
Összes genetikai vizsgálat el lett végeztetve, elvileg egészséges. Nyilván nem tervezett terhességről van szó. Ill. mit befolyásol terhesség, szülés szempontjából, hogy az anyának újabban elég sok gondja van a csípőizületével (gyógytornára jár)?
Normális válaszokat légyszíves!
11.55./0snek ajánlom figyelmébe a " minőségi idő" dolgozó és távollevő, stb szülőkre használt divatos kifejezést.
hogy nem az eltöltött idő, hanem annak minősége a fontos. Amire pont hogy egy idősebb szülő fog jobban súlyt fektetni.
Kedves Kérdezô!
Nekem volt abortuszom... Az életemben soha semmit nem bántam meg annyira. Életem legeslegrosszabb döntése!
Azt gondolom semmi nem lehet ennél rosszabb döntés egy ilyen helyzetre.
Ezt még soha senkinek nem írtam le.
Ha ùgy èrzed írj nyugodtan privátban.
21.21.
Inkább a többi válaszoló szégyellhetné magát. Hogy lenagymamázták a kérdezőt.
Mintha nem tanultak volna irodalmat, hogy kiknek voltak öregek a szüleik. És felnőtt testvérek mellé születtek.
Micsoda álszentség azt a ritka néhányat kritizálni, aki nem csak a saját kishitűségét akarta a kérdezőre rátukmálni.
Miért szégyelljük magunkat?? Mert a realitások talaján állunk, és felelősen éljük (élnénk) az életünket?
Inkább ti szégyelljétek magatokat felnőtt ember létetekre...előadjátok itt a szentimentális "csöpi romi minden rózsaszín" dumátokat, és akkor majd minden szép lesz...-.-
Fel kéne nőni, egy gyerek komoly felelősség, és aki nem tud felelősséget vállalni az ne szüljön.
"Inkább a többi válaszoló szégyellhetné magát. Hogy lenagymamázták a kérdezőt."
Nem is tudtam, hogy a nagymama szó valami sértés... a haveromnak 18 évesen született a lánya, aki szintén 18 évesen szült, ergo haver 36 évesen nagypapa lett... miért ne lehetne 53/56 éves embereket nagyszülőnek gondolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!