Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 53 éves anya,56 éves apa....

53 éves anya,56 éves apa. Megtartani a babát vagy sem?

Figyelt kérdés

Összes genetikai vizsgálat el lett végeztetve, elvileg egészséges. Nyilván nem tervezett terhességről van szó. Ill. mit befolyásol terhesség, szülés szempontjából, hogy az anyának újabban elég sok gondja van a csípőizületével (gyógytornára jár)?

Normális válaszokat légyszíves!

2017. aug. 5. 23:42
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
41%

11.55./0snek ajánlom figyelmébe a " minőségi idő" dolgozó és távollevő, stb szülőkre használt divatos kifejezést.

hogy nem az eltöltött idő, hanem annak minősége a fontos. Amire pont hogy egy idősebb szülő fog jobban súlyt fektetni.

2017. aug. 7. 15:21
 22/42 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy nem válaszoltam eddig, de dolgoztam. Köszi a válaszokat! Nem vagyok még 12 hetes. jövő héten töltöm és héten megejtjük az abortuszt, nem tartjuk meg. (Van két idősebb gyerek amúgy)
2017. aug. 7. 16:16
 23/42 anonim ***** válasza:
30%

Kedves Kérdezô!

Nekem volt abortuszom... Az életemben soha semmit nem bántam meg annyira. Életem legeslegrosszabb döntése!

Azt gondolom semmi nem lehet ennél rosszabb döntés egy ilyen helyzetre.

Ezt még soha senkinek nem írtam le.

Ha ùgy èrzed írj nyugodtan privátban.

2017. aug. 7. 17:10
 24/42 anonim ***** válasza:
29%
Megértem az aggályaitokat, de azért sajnálom, hogy így döntöttetek. 11 hetesen az a kis magzat már 5 cm, keze, lába, szeme, füle, nemi szervei, működő veséi vannak és rengeteget ficánkol. És a tiétek egészséges is. Gondold át mégegyszer, mielőtt bemész a műtőbe! Kitartás!
2017. aug. 7. 20:56
 25/42 anonim ***** válasza:
54%
Utolsók, szerintem nem kellene tovább nehezíteni a Kérdező amúgy is nehéz helyzetét.
2017. aug. 7. 21:21
 26/42 anonim ***** válasza:
33%

21.21.

Inkább a többi válaszoló szégyellhetné magát. Hogy lenagymamázták a kérdezőt.

Mintha nem tanultak volna irodalmat, hogy kiknek voltak öregek a szüleik. És felnőtt testvérek mellé születtek.

Micsoda álszentség azt a ritka néhányat kritizálni, aki nem csak a saját kishitűségét akarta a kérdezőre rátukmálni.

2017. aug. 7. 23:43
 27/42 anonim ***** válasza:
37%
Kedves Kérdező! Persze, hogy tartsátok meg. A gyermek Isten áldása, és azért érkezett, mert élni szeretne. Mindent a szülésről facebook csoportban tudnak segíteni a szülésre való felkészülésben. a baba fiatalon tart benneteket. Szépen fel fogjátok őt nevelni, és hálás lesz az életéért.6 hetesen már dobog a szíve, később már kész a kis ember. Az abortusz egy nagyon durva eljárás. Soha nem esik szó róla, de voltaképpen élve tépik szét. Nem hiszem hogy ezt érdemli a saját gyermeketek, egy szerelem gyümölcse. Gondolj rá is.Már él!Ember.
2017. aug. 8. 00:13
 28/42 anonim ***** válasza:
57%
Izé, a Kérdezőnek talán első sorban saját magára, a párjára, és a meglévő gyerekeire kell gondolni.
2017. aug. 8. 00:37
 29/42 anonim ***** válasza:
34%

Miért szégyelljük magunkat?? Mert a realitások talaján állunk, és felelősen éljük (élnénk) az életünket?

Inkább ti szégyelljétek magatokat felnőtt ember létetekre...előadjátok itt a szentimentális "csöpi romi minden rózsaszín" dumátokat, és akkor majd minden szép lesz...-.-

Fel kéne nőni, egy gyerek komoly felelősség, és aki nem tud felelősséget vállalni az ne szüljön.

2017. aug. 8. 08:51
 30/42 anonim ***** válasza:
50%

"Inkább a többi válaszoló szégyellhetné magát. Hogy lenagymamázták a kérdezőt."

Nem is tudtam, hogy a nagymama szó valami sértés... a haveromnak 18 évesen született a lánya, aki szintén 18 évesen szült, ergo haver 36 évesen nagypapa lett... miért ne lehetne 53/56 éves embereket nagyszülőnek gondolni?

2017. aug. 8. 10:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!