53 éves anya,56 éves apa. Megtartani a babát vagy sem?
Összes genetikai vizsgálat el lett végeztetve, elvileg egészséges. Nyilván nem tervezett terhességről van szó. Ill. mit befolyásol terhesség, szülés szempontjából, hogy az anyának újabban elég sok gondja van a csípőizületével (gyógytornára jár)?
Normális válaszokat légyszíves!
#7, senki se írta, hogy magyarországi a sztori
másik, hogy ilyen esetben nyugodtan lehet a 18. héttel kalkulálni, szerintem nincs az az 50-es ember, akinél ne lehetne találni valami egészségügyi problémát, ami relatív kontraindikáció a terhesség kihordására...
(magas vérnyomás, cukorbaj, akármi), és ez alapján kezdeményezni a beavatkozást.
Egyébként szerintem ez tényleg kizárólag az adott két ember döntése, ők tudják, hogy mit akarnak/tudnak még felvállalni.
(nálam egyedül az örökbe adás nem jönne szóba semmiképp)
15-ös, én voltam aki azt írta hogy a gyerek érdekében. És igen az ő érdeke, hogy szerető egészséges családban nevelkedjen, és 18 éves kora körül ne az legyen a legnagyobb baja, gondja hogy anya-apa vajon meddig lesz még velünk. Az életben mindennek megvan a maga ideje. 50+-osan meg ne saját gyereket szüljön, hanem unokázzon.
"Arról a gyerekről beszélünk, akit elvetet majd? Ez valóban az ő érdeke."
Te most egy soha meg nem született gyerek érdekeiről beszélsz??
Az a legkisebb baj, hogy kinek nézik a szülőt, nagyinak vagy szülőnek...ennél hatalmasabb baja is lesz szerencsétlennek. De annak hiába is magyarázok aki képes (lenne) úgy szülni hogy valószínűleg hamar otthagyom magára a világba, de sebaj mert majd úgyis lesz valaki aki segít...Jah ez ám a tudatos gyerek vállalás.
Aki meg azzal jön hogy de 20 évesen is halnak meg emberek annak ajánlok figyelmébe egy statisztikát.
Na de hova lett a kérdezô?
Ô az érintett? Vagy csak vitát kelteni tette fel a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!