Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 53 éves anya,56 éves apa....

53 éves anya,56 éves apa. Megtartani a babát vagy sem?

Figyelt kérdés

Összes genetikai vizsgálat el lett végeztetve, elvileg egészséges. Nyilván nem tervezett terhességről van szó. Ill. mit befolyásol terhesség, szülés szempontjából, hogy az anyának újabban elég sok gondja van a csípőizületével (gyógytornára jár)?

Normális válaszokat légyszíves!

2017. aug. 5. 23:42
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
60%
Jajj hűtsd már le magad...hiába linkelgetsz ide ökörségeket, attól még nincs igazad.
2017. aug. 8. 10:27
 32/42 anonim ***** válasza:
37%

Mélységesen szánalmasak és pofátlanul erőszakosak vagyok magzatvedok... Hanyinger, amit leműveltek!! És a fele nem is igaz, csak jobban hangzik mikor épp az érzelmi zsarolós szar mesétekkel próbáltok hatni bárkire is. A kérdező DÖNTÖTT!! El fogja vetetni! Ilyen idős korban ez a legmegfelelőbb döntés, 50-60 évesen irtó nagy felelőtlenség gyereket vállalni.

Fogjatok végre fel és nyugodjatok bele, a világon úgy sem tudtok semmit sem tenni ellene, úgy kár minden próbálkozás! És hiába bárakarmennyire is nem tetszik, a nőnek igenis jogában áll rendelkezni a SAJÁT teste és élete felett. Hiába b*assza ez a csőrötöket. Foglalkozzatok inkább a saját mehetekkel, ne máséban akarjatok már folyton turkálni!!

2017. aug. 8. 10:57
 33/42 anonim ***** válasza:
50%

Tudom itt az észérvek nem sokat segítenek, de gondoljatok már bele: manapság nők átlagéletkora szülésnél...legyen 29-30, mondjuk...Már ez sem korai, sőt. Na ehhez vegyél egy 53 éves kismamát. Cirka 23-24 év van a két életkor között. Bele tudtok ti ebbe gondolni? Ez már egy generáció, ennyi idő alatt kirepül egy gyerek, lehet hogy már sajátja is lesz. Nem érzitek mekkora csúszás már ez a mostani "normákhoz" (ha lehet így mondani) képest?

Nem csak a sallangokat kellene hajtogatni mint valami szentimentális 15 éves, hanem gondolkodni, mérlegelni.

2017. aug. 8. 11:54
 34/42 anonim ***** válasza:
21%

Mi nek igaz, kedves 32-es?

Ti ugyanúgy hatni próbtok a kérdezőre, honnan veszed, hogy a ti igazatok a "tényleg igaz"?

2017. aug. 8. 20:20
 35/42 anonim ***** válasza:
22%

Kamu kerdes de meg mekkora

A legidosebb kismamank 58 eves volt de donorpetesejt ikrek voltak.

Termeszetesen szulte meg makk egeszseges no volt

Nem minden ember egeszsegtelen 50 eves korara

2017. aug. 8. 21:08
 36/42 anonim ***** válasza:
59%
Imádom ezt a gyk-t. Ha valaki 16 azért ne tartsa meg ha 50 elmúlt azért ne. De sztem egy érett nő aki okos os nem itt érdeklődne vad idegen emberektől a saját gyereke életéről. Én mindig el tudtam dönteni mit akarok amikor kismama lettem. Nem gondoltam volna soha arra hogy a nagy világtól fogom megkérdezni hogy életben hagyjam e a gyermekem vagy sem. Egy nőnek ezt illene a párjával eldönteni nem pedig tök idegen emberekre bízni...
2017. aug. 8. 22:57
 37/42 anonim ***** válasza:
40%

Minden gyermek Isten ajándéka.

Ha babát adott, erőt is ad, hogy felneveljétek.

2017. aug. 10. 11:08
 38/42 anonim ***** válasza:
50%
Jolvan #37-es, ezt mondogasd azoknak, akik nyomorban és/vagy szegénységben élnek a gyerekeikkel/gyerekükkel....Ezek annyira semmit érő, sablon szövegek. De még ha igaz lenne, de nem is az.
2017. aug. 10. 11:11
 39/42 anonim ***** válasza:
73%

Igen, ad erőt.. Vagy nem! Marhára nem úgy működik, hogy Jajj Isten ajándéka és minden nő úgy esik teherbe, hogy melle ereje is van az egészhez. És öl anyagi háttere, stabil kapcsolata is. Jól hangzik, de nagyon nem így működik ez a valóságban.

Mellesleg nem Isten ajándéka, nem kell megint idekeverni a vallást, ez két ember szexuális együttlétéből bekövetkező állapot!

2017. aug. 10. 18:07
 40/42 anonim ***** válasza:
14%
És a gyermekek mégis felnőnek, akkor is, ha korán elvesztik a szüleiket, akkor is ha szegénységben élnek, akkor is, ha alkoholisták a szüleik, akkor is, ha full gazdagségban élnek. ÉLNEK. Az abortusszal elveszik az életüket. 53 évesen is lehet szülni, engem nem érdekelne, ki mit mondd róla, az én gyermekemről van szó. Egyébként pedig ez a gyermekszülés ideális ideje... Mint mikor elmész álláskeresőnek... 20 évesen legyen 3 diplomád, 10 év tapasztalatod, 3 nyelvet használj anyanyelvi szinten.
2017. aug. 11. 10:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!