50 évesen teherbe estem. Mit tegyek?
Férjemmel két huszonéves felnőtt fiunk van, én 50 éves vagyok, ő pedig 56. Egy éve nem vérzek már, ezért gondoltam, hogy most már nyugodtan együtt lehetünk védekezés nélkül is, legalább gondoltuk kicsit jobb lesz így a dolog annyi év után. Erre tessék...Ma tudtam meg, hogy 5 hetes vagyok kb... Nagyon letaglózott a dolog mindkettőnket nyilván, csak ő tudja és én, mivel a gyerekeink már évek óta nem élnek velünk.
Tanácstalan vagyok, én az abortuszt gyilkosságnak tartom, de megszülni ennyi idősen, nagyok a kétségeim. Anyagilag jól állunk, azzal nincs gond, de na. Ti mit tennétek? Légyszíves, rosszindulatú kommenteket ne!
Veszélyes ennyi idősen egy gyermeket vállalni, én semmiképpen nem vállalnám a vele járó veszélyeket, valamint a születendő gyereknek is furcsa lenne, hogy nagyszülő korúak a szülei. Persze én még fiatal vagyok és nem biztos, hogy megfelelően ítélem meg ezeket a dolgokat.
23/F
Ne eld bele magad
A veteles eselye iszonyatosan magas
Ha megis megmarad a genetikai elvaltozas eselye ugyancsak magas.
Koraszules terhessegi magasvernyomas hellp syndroma stb stb
Ha ki tudod hordani igazi csoda
Nem kell abortuszon gondolkodni a termeszet megoldja neked
"de nem olyan minőségben mint a nyugatiak"
Ne haragudj de ezt nem értem. Nyugaton sem azért élnek olyan jól a nyugdíjasok mert ott valami varázslat van a levegőben hanem olyan az életszínvonal. A mi nyugdíjasaink sajnos ne tehetik meg hogy utazzanak főleg külföldre, nincsennek olyan állapotba hogy hegyet ásszanak stb. De most egy még "csak" 50 évesről van szó akinek feltehetőleg stabil egzisztenciája van, dolgozik. Őt ne hasonlítsd már a piripócspusztán élő szegény Mari nénihez aki a rokkantnyugdíjból tengődik és ki sem mozdult otthonról már mióta. Azért már volt közben egy generáció váltás és remélem mi már nem úgy élünk majd később mint a mi nagyszülenk.
Èn biztos megtartanàm ezt a vàratlan meglepetésbabàt, aki màr a fogantatàsàval is azt mutatja,hogy egy CSODA. Nagyon nagy szeretettel kìvànok hozzà bàtorsàgot, nyitott, befogadò szìvet!Egy negyvenes anya-tàrs.
És légyszi ìrd meg, mik a fejlemények!!
Elvetetném, nem lenne kérdés.
Az, hogy megszülöm, egy dolog, de azért jó lenne felnevelni és nem azon rettegni 60 évesen, hogy mikor jön egy olyan betegség, ami miatt lerobbanok, vagy ne adj isten, 10 éves a gyerek és az apja meghal... vagy bármi.
kedves munkatarsnom 28 evesen borrakot kapott ket 5 even aluli gyerek maradt utana.
Masik ismerosom autobalesetben halt meg egy hosszu hetvegi kiruccanas alatt a ferjevel. Ugyancsak 30 eves volt egy keteves es egy 6 honapos maardt arvan.
A kor semmit nem mond barki barmikor meghalhat.
DE ebben a korban ugysem marad meg a terhesseg
A nyugati nyugdíjas alatt azt értettem, hogy sokkal egészségesebbek, mint mi. Nincsenek agyon hajtva, nyugodtabb életkörülmény etc... nem varázslatos levegő miatt😊
Kedves 38-as igen történnek balesetek, megbetegedések is fiatalon is, DE 50és fölött már azért több. Igen nem élünk örökké, és természetes, hogy túl éljük a szüleinket, viszont az megint más, hogy tudom nem élem meg az unokám, lehet férjhez sem adom, de nem baj azért megszülöm, mert önző vagyok...
Ez megérne eg, külön kérdést; melyik nő az önző?
A: kikapartatja az x hetes magzatot, mert lehet, hogy ő már nem fog élni az unokája születésekor. Ezért inkább a gyereke se éljen.
B: megszüli a gyerekét, bár lehet, ő már nem fog élni, amikor az unokája születik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!