Akinek volt egy vagy több abortusza?
Sok helyen olvasgattam, erről az abortusz témáról, (legfőbb képpen itt a gyakorin, mert itt van a legtöbb ilyen kérdés) és mindenhol azt látom, hogy: "jajj...jajajjj, az anyuka élete veszélyben!" nos, lehetséges, hogy veszélyben van, ha úgy vesszük mindenkinek halálos veszélyben van, nap, mint nap, mivel bárhol bármi elütheti az utcán, kirabolják, agyon verik, stb... Tehát, szerintem az, hogy kinek az élete milyen veszélyben van irreleváns. Láttam, sok Abortusz követőtől, hogy Hát mi lenne az életével, ha ott lenne a gyerek. Nos, az ilyen embereknél jogos a kérdés, hogy akkor mért is élt nemiaktust, mért volt szükség, ha csak utána gondol bele, hogy marhaságot csinál? :) Tönkre megy az életem NEKEM, Meghalhatok ÉN, Nagy lesz a fájdalmam NEKEM. Ezek a tipikus álláspontok, az abortusz kedvelőknek, de abba senki nem gondol bele, hogy az anyának abortuszkor SOKKAL rosszabb. Fájdalmasabb az abortusz, mint a szülés. az Abortusznál tele nyomják szerencsétlen anyukát altatókkal érzéstelenítőkkel, hogy az égvilágon ne érezzen semmit az egészből és kába legyen. Elősszőr is, az orvos bedug az anya vaginájába egy szerkezetet (ezt úgy képzeljük el, mint egy nagy fogú körfűrészt) persze, ez előtt azt hiszem ki kell a nőt egy másik szerszámmal tágítani, hogy a főorvos úr/asszony tudjon dolgozni. Miután ezt a kröfűrészre hasonlító szerkezetet bedugja, elindítja a gépezetet. A gépezetet óvatosan kezelve, a magzatot szétdarálva pépesíti az anya méhében. Ezután az orvos, egy másik szerkezetet használva (ezt egy gyenge porszívóként kell elképzelni, aminek a végén egy vékony cső van), a magzatot kiszívppantja a nő méhéből. Ez közel 30.000 Ft-ba fáj nekünk és ÓRIÁSI fizikai és lelki fájdalmat kostál még. Egy kép is van amit egy orvos készített kezében a kiszippantott gyermekkel:
( [link] ) de ezt elvégezték már sósavval is: ( [link] )
MINDET CSAK ERŐS IDEGZETÜEKNEK!!! Én úgy vélem ez egy önző, undorító, szadista vagy pszchiópata, gyilkosság. A véleményem az abortuszról.
Nem vagyok se ellene se mellette. De!
Akik azt írják, hogy nem is gondolnak rá, hogyan tudják ilyen részletesen leírni a történteket (szinte napra pontosan emlékezve mikor történt) vagy az ilyen kérdésekre miért válaszolnak? Lehet, hogy mégis ott van valahol a gondolataikban jól elzárva?
Mert aki tényleg nem gondol rá és nem bánta meg egy fikarcnyit se az nem fogja leírni és nem fog mentegetőzni. Kicsit olyan ez, mintha magukat nyugtatnák még mindig, hogy jól döntöttek.
Menj már ezzel a körfűrészes baromságoddal. Szerintem életedben nem láttál még orvosi eszközt. Ha a valóságban így működne, akkor ennyi erővel komplett hysterctomiát is lehetne csinálni.
A küretet vákuum aspirációval csinálnak. Ami minden csak nem körfűrész. Egy szippantás az egész. Az orvosnak se érdeke, hogy elb*ssza a beavatkozást, mert ha elcseszi csak neki lesz több melója megállítani a vérzést.
Menj máshová észt osztani. Senki nem kíváncsi ezekre.
Jajj ugyan már 42%-os ne beszelj már össze-vissza hülyeségeket... Esz megáll komolyan.
Hogy lenne már egy abortusz sokkal rosszabb és fájdalmasabb egy szülésnél...?! Hagyjuk már. Az abortusz és a szülés közül a szülés viseli meg 100x jobban egy nő testét, nem pedig az abortusz! És az "ÓRIÁSI" fájdalom sem igaz! Volt már abortuszod, tudod egyáltalán miről beszélsz?! Nincs semmi fele óriási fájdalom, esetleg a laminaria felhelyezése lehet kellemetlen, de az emberek többsége, akiknek abjuk volt pár nap és teljesen "felépülnek". És lelki fájdalma sincs mindenkinek, mint ahogy ezt itt sokan le is írták. Egyáltalán nem törvényszerű, hogy az ember lelki beteg és depressziós lesz. Ugyanúgy létezik pl szülés utáni depresszió, arról mondjuk miért nem prédikál egyik szent fazék se? Vagy arról, h a szülés mennyire megviseli egy nő testet? És h egy nem kívánt gyerek, hogy teheti tönkre az ember eletet?! Persze ezek senkit nem érdekelnek...
Ja és egy pár hetes embrió esetében nincs semmiféle gyerek! Az még nem egy gyerek, csak lehetNE! Na ez óriási....óriási különbség!
#25, látom, már megint megjött a fajansz-méhű nő, akit belülről sósavaznak... a dologhoz megint két fél kell, egy idióta, aki honlapot gyárt miközben olvasni se tud, meg egy hazug, aki buzgón linkeli a szemetet. Végtelenül undorítóak vagytok az aljas hazugságaitokkal, fanatizmusotokkal...
(az általad linkelt oldal szövegét meg olvasd fel hangosan magadnak - na, ennyit értek)
"Jajj ugyan már 42%-os ne beszelj már össze-vissza hülyeségeket... Esz megáll komolyan.
Hogy lenne már egy abortusz sokkal rosszabb és fájdalmasabb egy szülésnél...?! Hagyjuk már. Az abortusz és a szülés közül a szülés viseli meg 100x jobban egy nő testét, nem pedig az abortusz! És az "ÓRIÁSI" fájdalom sem igaz! Volt már abortuszod, tudod egyáltalán miről beszélsz?! Nincs semmi fele óriási fájdalom, esetleg a laminaria felhelyezése lehet kellemetlen, de az emberek többsége, akiknek abjuk volt pár nap és teljesen "felépülnek". És lelki fájdalma sincs mindenkinek, mint ahogy ezt itt sokan le is írták. Egyáltalán nem törvényszerű, hogy az ember lelki beteg és depressziós lesz. Ugyanúgy létezik pl szülés utáni depresszió, arról mondjuk miért nem prédikál egyik szent fazék se? Vagy arról, h a szülés mennyire megviseli egy nő testet? És h egy nem kívánt gyerek, hogy teheti tönkre az ember eletet?! Persze ezek senkit nem érdekelnek...
Ja és egy pár hetes embrió esetében nincs semmiféle gyerek! Az még nem egy gyerek, csak lehetNE! Na ez óriási....óriási különbség!"
Mint írtam, altatásban történik az egész, a nőt elkábítják, a nő nem érzékel a történtekből semmit sem. Ha logikusan nézzük a dolgot, akkor ha nincs fájdalom, akkor akár egy nemiaktust is élhet a következő napon már a páciens. Valóban nem volt abortuszom, viszont beszéltem olyan nőkkel akiknek volt és hallottam már nőkről is akiknek volt és utána bánták meg. Elisemrem, vannak nők akik ezt nem bánják meg. Azt is elismerem, hogy ha az abortuszt támogatnám én is, akkor magam sem hallanám szívesen a következményeket, és tennék is az ellen, hogy ne halljak róla. Ugyan akkor ez, mint ezt is leírtam, nem zárja ki, hogy ez valóban így van, vagy nincs így. 5 hetes korában a magzatnak MÁR hallani lehet a szívverését. Szóval, akik támogatták és megbánták, ők elmesélték, hogy picit ennek jobban utána járva, megtudták, hogy mi hogyan működik. Több normálisabb Orvos az internetre feltette ezeknek a menetét, videók és leírások formályában is. Youtube-on a "néma sikoly" című videó demonstrálva mutatja be az Abortusz menetét. Nem szép dolog, ezt teljesen megértem és azt is, hogy ezt nem jó hallani, mint mondtam. Egy nő teste, a terhességre van alkotva, arra, hogy kiTUDJON hordani egy gyermeket vagy többet. A szervezete úgy van felépítve, hogy ő képes legyen szűlni. :) Semmi batarság nem volt a mondataimban, csupán ez a menete, illetve ez VOLT a menete eddig. De ahogy láttam a kedves kollegától, már csak fogják és kiszívják a méhből a gyermeket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!