Hogyan dolgozzam fel, hogy anyukámnak volt abortusza?
Sehogy ne dolgozd fel, mert ez nem a te problémád, nem a te életed. Mindjárt megszületik a babád, koncentrálj rá.
Nyilván 17 évesen nem lett volna ideális a gyerekvállalás ez elég egyértelmű. Közel 30 éve történt ez, igazán semmi értelme rágódni rajta, hogy mi történt anyukáddal kamaszkorában.
Soha nem is fogod megérteni, mert nem te voltál akkor, abban a helyzetben, hogy ezt a döntést meghozta.
" Azóta folyton ezen agyalok, hogyhogy volt képes rá, nem sajnálta, mit érzett? "
Anyukád reakciója nem elég válasz a kérdésedre?
Örülj a saját gyermekednek és temesd el a múltat, mert azt visszahozni, megváltoztatni nem lehet.
23 évesen azért lehetne több eszed, mint ilyeneken fennakadni.
Ha azt a babát megtartotta volna, akkor te lehet hogy nem is lennél, és nem várnád a sajá babádat!
mert akkor még tokre mas volt a szexhez valo viszony
most a csapbol is ez folyik akkor ez a tema egy marha nagy tabu volt!
am meg semmi kozod hozza az o teste es dontese !
megtette és ha ez alapján elitéled akkor bizony nem vagy normális ember !
kb egyidos lehetek anyukaddal
16 évesen elmentem feliratni gyogyszert a dokihoz mert mar kezdett komolyodni a kapcsolatom
még szuz voltam - erre kirohogott és nem irta fel - majd ha nem vagyok mar szuz akkor jelentkezzek nala akkor felirja ha megvizsgal... na persze !
gumit sem kaptál minden sarkon mint ma
nekem szerencsem volt mert anyam nyitott ezekre
de nem egy osztalytarsam volt ugy h lilaja sem volt ezekrol és ugy ment bele a szexbe
egyszeruen nem volt aki elmondja neki h a szex kovetkezmenye a terhesseg és vedekezni kellene
nem volt internet, szinte nem is volt könyv rola, konyvtarbol meg ciki volt kivenni
nem volt kivel beszelned, az osztalytarsak is csak felinfokkal rendelkeztek
sokakank a mensi is egy trauma volt hiszen otthon errol nem beszéltek
pár tini magazin volt ahol volt nemi info illetve Czeizel ...
Megértelek, az én anyukám is bevallotta nekem egyszer, hogy volt abortusza. Én is nagyon megdöbbentem, és hetekig sokszor eszembe jutott. Agyalj rajta nyugodtan, de nem tudsz mit csinálni, és nem is szabad, ne hozd fel neki. Ha nem bírod ki, beszélj róla valaki mással, akiben megbízol.
Szerintem lehet azért is viselt meg ennyire, mert babát vársz. (Úgy értem, engem "babátlanul" is megviselt, gondolom így még furcsább lehet a helyzet.)
En is terhesen tudtam meg anyukamtol,pedig aztan a szuleimbol soha nem neznem ki...miutan megszulettem kb. Rögtön terhes lett,akkoriban nagyon nem ajanlottak neki,hogy megtartsa,meg azert is kovetkezhetett be,mert az a nezet is erosen elt,hogy szoptatas alatt nem lehet teherbe esni...
Nekem ezen semmit nem kellett feldolgoznom,szimplan megertettem emiatt par dolgot es baromira sajnaltam anyukamat,mert tudom,h mennyire megviselhette..
Örülök neki,hogy olyankor élek,amikor minden info karnyújtásnyira van es nem csak egy orvos velemenyere kell hagyatkoznom..
Azt fontosabbnak érzem,hogy minket ocsemmel felneveltek es az unokaikat imádják...nem hobbiból valasztotta ezt az utat,ahogy gondolom anyukad sem...
7 es válaszoló nagyon intelligensen összefoglalta a lényeget! Nagyon igaza van, ahogy a 8-asnak is.
Foglalkozz a magad életével, és ne azzal, hogy anyád mit tett kamaszkorában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!