Akinek volt abortusza szedtetek be valami nyugtatót műtét előtt?
Figyelt kérdés
Vagy hogy nyugtatáttok meg magatokat, ha idegesek voltatok?2016. júl. 27. 12:29
1/7 anonim válasza:
Ne vegyél be semmit, műtéthez adnak gyógyszereket és baj lehet belőle, ha te veszel be valamit és ütik egymást vagy ezzel túladagolják.
2/7 anonim válasza:
Műtét előtt kapsz nyugtatót, engem altattok, 16 hetesen volt abortuszom mert down kóros volt a magzat.
Nagyon megviselt, műtét után is kêrtem gyógyszert.
3/7 anonim válasza:
#3 Milyen válasz ez? Azt sem tudod mi okból nem lehet a baba..
4/7 anonim válasza:
Magad ne vegyél be semmit. Inkább kérdezd meg a dokit!
5/7 anonim válasza:
Nekem csak eü. küretem volt tavaly, de műtét előtt adtak be valamit intravénásan, amitől eléggé eltompultam, utána meg már nem sokkal altattak is.
6/7 anonim válasza:
Nalunk adnak.
En kettot is kaptam,mert mikor a tagitot raktak volna remegtem mint a kocsonya.
De mondjuk nekem nem onszantambol volt,10hetesen nem dobogott a szive :(
Lehet En emiatt voltam sokkal idegesebb mint a tobbi no akik akkor bent voltak.
7/7 anonim válasza:
Én nem vettem be, és akik ott voltunk nem is javasoltak előtte senkinek semmit. Annyira nem voltam ideges, mert szinte biztos volt, hogy ő se fog megmaradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!