Abortusz műtétkor mind a négy végtagomat leszíjazzák? Ha igen, kérhetem az altatóorvost, hogy várjanak a leszíjazással, míg elalszom?
Figyelt kérdés
Erős bezártsági érzésem van sajnos.2016. máj. 29. 10:09
1/27 anonim válasza:
Az altatás kategória a baba altatásával kapcs. gondokra van....
3/27 A kérdező kommentje:
Későn vettem észre. Tényleg rossz kategóriába írtam.
2016. máj. 29. 10:17
4/27 anonim válasza:
Nálunk egyiket sem szíjjazzák le.
5/27 anonim válasza:
persze, kérhetsz abortuszkor koktélt is, sőt azt is hogy altatószer helyett celene dion énekeljen neked altatót...Mikor teherbe estél nem volt klausztrofóbiád? És igen leszíjazzák mind a négyet,de ott az lesz a legkevesebb gondod..elég kínos lesz meztelen altesttel szétfeszített lábbal feküdni
6/27 anonim válasza:
5-ös, ha egy sima nőgyógyászati vizsgálatra még, akkor is széttett lábakkal fekszel a doki előtt..
Kérdező, szerintem megkérheted a dokit. Vagy meg tudják oldani vagy nem.
7/27 anonim válasza:
Igen, megkérheted. Bár az egyik kart mindenképpen leszíjazzák, mert abban lesz a branül és azt nem kockáztatják, hogy a bepánikolt páciens elrántsa a karját, esetleg kitépve a "kábeleket".
8/27 anonim válasza:
A lábamat nem szíjazták le. Legalábbis észrevettem volna biztosan. A jobb karomat igen, abban volt a branül, a bal karomat is lekötötték, de nem volt szoros, vagy, ijesztő. Az biztos, hogy nem kívánságműsor, megvan a protokolja, attól nem térnek el.
9/27 anonim válasza:
5. Mekkora bunko paraszt vagy mar..👏😲
10/27 anonim válasza:
Miért is vagyok bunkó? Nem wellnesselni megy hanem abortáltatni...Ott nem az abortuszos nők lelki világára fektetik a hangsúlyt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!