Abortusz műtétkor mind a négy végtagomat leszíjazzák? Ha igen, kérhetem az altatóorvost, hogy várjanak a leszíjazással, míg elalszom?
Figyelt kérdés
Erős bezártsági érzésem van sajnos.2016. máj. 29. 10:09
21/27 anonim válasza:
Kórházfüggő lehet, engem nem szíjaztak le, sem a lábaim, de még a kezeim sem.
A bal kezembe rakták a branült, az altatóorvos csak lefogta enyhén a kezem, amíg betette, a nővér pedig beszélt hozzám addig. A másik kezem odahajtották a mellkasomra, a lábaimra pedig zöld ruhát húztak, ami térdig ért.
Ez a siófoki kórház volt.
22/27 anonim válasza:
A másik karra ilyenkor nem a vérnyomásmérőt szokták rátenni, ami az altatás alatt monitorozza a pulzust, vérnyomást?
23/27 anonim válasza:
21-es vagyok:
azt elfelejtettem, hogy a bal kezem mutatóujjára raktak egy "tappancsot", ami a szívverésemet figyelte.
24/27 anonim válasza:
Beteg volt a babám. Muszáj volt az abortusz. Kivártam a végsőikg, hátha más lesz az eredmény. De sajnos nem. 11 héten át simogattam, dédelgettem, becézgettem, az ágyból szinte ki sem keltem, csak "vele" voltam. Majd elengedtem... Muszáj volt...Soha nem felejtem el, mindig az életem része marad...
25/27 anonim válasza:
Nem kötöztek le, csizmát kaptam, plusz branült, vérnyomásmérőt, meg az ujjamra pulzus stimulátort.
Utolsó voltam.
26/27 anonim válasza:
nem szíjaznak le semmit, ne aggódj
27/27 anonim válasza:
Nekem műszeres befejezésem volt inkomplett vetélés miatt, ami technikailag ugyanaz, mint az abortusz. Csak az a kezem volt leszíjazva, amelybe ment az altató. az egyik ujjamon volt egy csipesz a műszereknek. Az altatóorvos nyugtatgatott, hogy hozzám sem érnek, amíg nem alszom, és a branül behelyezés lesz a legkellemetlenebb az egészben. Sírtam, de nem a félelemtől, hanem mert elvetéltem. Ott állt az orvos és az asszisztens bemosakodva előttem, de amíg el nem aludtam, felém sem léptek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!