Beteg férj két gyerek mellett te megtartanád a magzatot?
Már hogy lenne a férj ellen, ha a baba megszületik? A baba születése nem fogja a férj állapotát rontani, s ugyanúgy a betegség megmarad akkor is, ha kicsit elvetetik...ebben semmi összefüggés.Ennek semmi értelme.
Így nem is értem, ha én lennék ebben a helyzetben, miért is kellene elszámolnom a lelkiismeretemmel, ha világra hozom a férjem gyermekét - főleg ha terveztünk és vágytunk rá. (Egyébként sosem tudhatjuk, hogy örökké egészségesek leszünk.)
Bocs, látod ezzel nem kalkuláltam, hogy vannak itt olyan szuperwomenek, akik terhesen, majd gyermekágyasan is pont ugyanannyi időt, erőt, türelmet, törődést tudnak megadni a beteg férjüknek, mint egyébként... és mindezt két meglévő kisgyerek mellett... és tuti biztosan nem lesznek veszélyeztetett terhesek, 8 hónaposan is, gyermekágyasan is tökéletesen megy nekik a betegápolás, vizsgálatokra hurcolászás, látogatni rohangálás minden nap.... sőt szülés után fél nappal hazarohannak férjet ápolni teljes erőbedobással, a 2 kisgyerek és napi 6 szoptatás mellett, és mindazt is laza csuklóból megoldják, hogy közben a házban nyugalom legyen, hogy a beteg tudjon pihenni.
Tudod, én nem kételkedem a te varázsos képességeidben és erődben:), de az átlag nőnek ez nemigen menne... amit még bűnéül se lehetne felróni...
Hat inkabb lemondok a lelkiismeretrol, mint a jozan eszrol, amar meglevo csaladom erdekeben.
A gyerekeket pedig minek kell idekeverni? El nem tudom kepzelni, hogy vki x ev utan majd felroja az anyjanak, hogy de "szemet voltal, amiert apam halalos betegsege mellett, nem akartal meg egy tesot".
Biztos... :). Amugy sincsen a gyereknek ehhez koze, nem az a dolga , hogy a szuleit biralja.
"A gyermekek érzései, ha megtudják, hogy lett volna egy tesó, de apa betegsége miatt abortálták?" - ha normálisak, maximálisan egyet fognak érteni vele... azzal már kevésbé, hogy apuka azért töltötte az utolsó negyed évét - teszem fel - kórházban, mert az anyjuknak fontosabb volt az egója, meg a kicsikebabája... ha az én anyám lenne, tutin ő is az elfekvőben agonizálna, ha eljön az ideje, mert nekem éppen fontosabb lenne bármi nála.
Tudod, amilyen mértékkel mérsz, olyannal fognak visszamérni neked...
(pláne a kicsi, aki megkapja örökségül a bűntudatot, hogy miatta lett az apja sorsa olyan, amilyen)
#51-Es ,es a tobbi "magzatvedo"barom! Ti hol szulettetek?!,a marson?!:D
52-Es te hol hordod a jozan eszed? A magzatburokban??:DDDDD persze,majd ket fajad kozott 3ujjnyira kitagulva majd hazaszalad ferjet apolni,meg a gyerekert az o iba,bolcsibe,stb.nevetseges tarsasag!:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!