Kisbaba altatas zaj mellett?
Két szobás panelban lakunk, van egy 16 hónapos kisfiunk es egy 1.5 hónapos csecsemőnk.
A legnagyobb gondunk jelenleg, hogy a két gyerek alvás ritmusa eltér, és ez főleg akkor probléma amikor a kicsit kellene altatni, de a nagy meg játszik. Nem tudjuk bezárni a gyerekszobába a nagyobbat (vagy forditva).
Létezik valami zajvédő sapka vagy hasonló csecsemőknek?
Illetve egyéb ötlet, tapasztalat is jól jöhet.
Költözés egy darabig nem opció.
Köszi
Nem hiszem hogy létezik ilyesmi!
Mi sem tudtunk mit csinálni, a kicsi úgy alszik a nagy ordibálós hiszik mellett mintha ott sem lenne
Zajvedo sapka ?? Bocs, rohognom kell.
Majd megszokja a kicsi. Nemcsak nalatok van am ketkisgyerek.
bájdövéj a röhögők figyelmébe ajánlom:
.. csak elsősorban itthoni megoldások érdekeltek volna
@6: valószínű ha a nagyobb már nagyobb lenne, nálunk is másképp nézne ki, több mindent megértene, de így annyira nem egyszerű a képlet.
A párom napközben egyedül van, a nagyobbik meg még nem tudja igazán elfoglalni magát, plusz most jönnek a fogai sokszor nyűgös is emiatt.
Ha én itthon vagyok el tudom foglalni a nagyobbat, de ő még nem érti meg hogy "halkan" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!