Másnak sem segít a kisbaba mellett a férje a házimunkában?
Gyerek nélkül is megvolt az igazságos munkamegosztás kettőnk között. Szó se volt segítségről, mert közös feladat.
Ki milyen virágot szakít....
Az, hogy amíg otthon vagy, addig a házat rendbentartod, kimosol-kiteregetsz, az szerintem rendben van, mert ö meg a munkahely után a kinti dolgokat megcsinálja - ez kb ugyanannyi munka.
Viszont az nagyon nincs rendben, hoyg nem rakodik maga után, hanem plusz munkßat csinál neked: a használt tányért a mosogatóbatenni , a szennyesruhát a szennyestartóba rakni, ha szemetet csinál, akkor azt azért eltakarítani - ez más kategória, ezt meg kellene csinálnia.
Én is az 5-össel értek egyet.
Mi nem kertesbe lakunk,így párom benn segit. Pl mosogatni szokott sokat,törölgetni. Porszívózni 99,99%-ban ő szokott. Főzni közösen,ha nem csináltam meg napközben valamiért.Rendet tenni is többet szokott,mint én,én kicsit rendetlen vagyok. Míg kórházba voltam a második babával,addig mosott stb,de azt én szoktam inkább. Viszont a száraz ruhákat inkább ő teszi el.
Nem kell semmire megkérnem,haza ér,átöltözik,megx és ami van,csinálja,utána ül le. Napi max.fél óráz gépezik vagy olvas,éjjel kel velem az újszülötthöz,segit a naggyal is. Mellé tanul is.
Szóval nincs okom panaszra,exem bezzeg az a tipikus férfi volt,munka után fenék meresztés és annyi. Soha semmi program.
szülés előtt ő vitte a nagyot oviba, munka után én mentem érte, bevásároltunk és itthon megfőztem mire hazaér, közben nagyot fürdettem, játszottam vele, vacsi után ő pakolt már el, csinált rendet, mosogatott.
most mire hazaér, mindennel kész vagyok :)
de szombaton ő csinálja a nagytakaritást mig én a nagybevásárlást intézem. krt továbbra is az övé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!