Beteg férj két gyerek mellett te megtartanád a magzatot?
"Nosteny, persze. Azert mert te magad egy tenyesz kancanak tartod, masokat ne sorolj mar ide. Nem tartanam meg. "
Nem leheteK férfiként tenyész kanca már bocs. A nő jelzőt pedig ki kell érdemelni. Nem sokan szolgálnak rá ezen az oldalon. Max asszonyállat.
Kedves kérdező!
Ha van mondjuk egy kerted, s vannak benne szép fák, mind a tied, szép termést szoktak hozni. Egyik megbetegszik,esetleg nagyon, sokat kell vele foglalkoznod, nem is biztos, hogy megmarad. De a kert másik végében van egy nagyon szép kis fa, őrá ugyan nem jut sok időd, de lehet belőle valami. Kivágnád-e csak azért, mert nincs rá időd? Nem hagynád meg, hogy növekedjen? Én még egy fával sem tenném ezt meg, de szerintem te sem. Itt pedig egy emberpalántáról van szó. A másik két gyermek nem tudom mennyi idős, de 6-7 évesek már nagyon sokat tudnak segíteni a szülőnek.Nem leszel egyedül. S idővel majd még többet tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!